Οικόπεδο στην Μύκονο στην περιοχή Κυκλάδες / Μύκονος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στην Μύκονο
  • Οικόπεδο στην Μύκονο
  • Οικόπεδο στην Μύκονο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 950.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1566
Εμβαδόν:12.500 m2

Η Μύκονος είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της και την έντονη ζωή. Πολυτελείς κατασκευές, έντονη νυχτερινή διασκέδαση και δημοφιλείς προσωπικότητες είναι τα πρώτα στοιχεία που μας έρχονται στο μυαλό κάνοντας αναφορά στη Μύκονο. Στο μέσο του Αιγαίου, με το απέραντο γαλάζιο να στολίζει το νησί μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει το δικό του ακίνητο. 

Όλες οι περιοχές του νησιού, έχουν να προσφέρουν κάτι όμορφο, κάτι ιδιαίτερο. Τα δυο οικοσυστήματα του νησιού, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δυο παράκτιους υδροβιότοπους, που πλημμυρίζουν τμηματικά, σχηματίζοντας μικρές λιμνοθάλασσες. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, διατίθεται ένα οικόπεδο επιφανείας 12,5 στρεμμάτων που θα μπορούσε να αποτελέσει τον δικό σας παράδεισο. Μπορείτε κι εσείς να αποτελέσετε μέρος της πολυτέλειας της Μυκόνου αρκεί να το αποφασίσετε.

Μύκονος


Θεωρείται το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου με γραφικότητα απίστευτης ομορφιάς, υπέροχες παραλίες και πολλές εναλλακτικές προτάσεις νυχτερινής διασκέδασης.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
  • Χώρα: Σύμβολο παραδοσιακής κυκλαδίτικης ομορφιάς. Ο πιο εμπορικός της δρόμος ονομάζεται Ματογιάννι γεμάτος επώνυμα καταστήματα. Αξίζει να επισκεφτείτε την εκκλησία της Παναγίας της Παραπορτιανής, την συνοικία Αλευκάντρα ή αλλιώς «Μικρή Βενετία της Μυκόνου», το Δημαρχείο και τα τέσσερα μουσεία, Αρχαιολογικό, Ναυτικό, Λαογραφικό και Αγροτομουσείο "Μύλος του Μπόνη". Οι ωραιότερες παραλίες είναι ο Τούρλας, ο Άγιος Στέφανος, ο Κόρφος και ο Αϊ Γιάννης. Η Χώρα είναι πασίγνωστη παγκοσμίως, τόσο για την πρωινή της ομορφιά, όσο και για την κοσμοπολίτικη και έντονη νυχτερινή της ζωή.
  • Πλατύς Γιαλός: Βρίσκεται σε απόσταση 4,5χλμ. από τη Χώρα και είναι γνωστός για τις υπέροχες παραλίες της Αγίας Άννας, της Παράγκας, της Ελιάς και του Αγραρίου καθώς και τις πιο τουριστικές Paradise και Super Paradise.
  •  Άλλες αξιοσημείωτες περιοχές της Μυκόνου είναι ο Άγιος Στέφανος, η Άνω Μέρα, ο Καλαφάτης και ο Όρνος.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!