Οικόπεδο στην Μύκονο στην περιοχή Κυκλάδες / Μύκονος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στην Μύκονο
  • Οικόπεδο στην Μύκονο
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1568
Εμβαδόν:2.345 m2
Απόσταση από θάλασσα:100 m

Η πολυτέλεια και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα είναι λίγα για να περιγράψουν την εικόνα της Μυκόνου. Ένα από τα νησιά των Κυκλάδων, όπου συγκεντρώνουν την υψηλότερη επισκεψιμότητα, με το Αιγαίο να απλώνεται γύρω του!! Η αρχιτεκτονική του νησιού είναι θέμα μελέτης, με το Κυκλαδίτικο στυλ να αποτελεί θέμα έμπνευσης για πολλούς αρχιτέκτονες. 

Στο πλαίσιο αυτό πωλείται ένα οικόπεδο, στον Ορνό Μυκόνου, το οποίο καταλαμβάνει επιφάνεια 2.345m2. Να σημειωθεί πως δύναται να πωληθεί και τμηματικά ένα μέρος αυτού, επιφανείας 1.000m2. Κάνοντας μια αναφορά στους όρους δόμησης εντός του οικισμού Ορνου, η μέγιστη δόμηση για κάθε κατοικία είναι τα 400m2, με το συντελεστή δόμησης να κυμαίνεται από 0,4 έως 1,6. Παράλληλα, η μέγιστη κάλυψη φθάνει το 70% και το ύψος των ορόφων να μην ξεπερνά τα 7,5 μέτρα. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα όμορφο ακίνητο που θα αποτελέσει τη δική σας κατοικία. Θα μπορούσε, όμως το οικόπεδο αυτό να αποτελέσει και την ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να δημιουργήσει μια εξαιρετική τουριστική επένδυση.

Μύκονος


Θεωρείται το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου με γραφικότητα απίστευτης ομορφιάς, υπέροχες παραλίες και πολλές εναλλακτικές προτάσεις νυχτερινής διασκέδασης.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
  • Χώρα: Σύμβολο παραδοσιακής κυκλαδίτικης ομορφιάς. Ο πιο εμπορικός της δρόμος ονομάζεται Ματογιάννι γεμάτος επώνυμα καταστήματα. Αξίζει να επισκεφτείτε την εκκλησία της Παναγίας της Παραπορτιανής, την συνοικία Αλευκάντρα ή αλλιώς «Μικρή Βενετία της Μυκόνου», το Δημαρχείο και τα τέσσερα μουσεία, Αρχαιολογικό, Ναυτικό, Λαογραφικό και Αγροτομουσείο "Μύλος του Μπόνη". Οι ωραιότερες παραλίες είναι ο Τούρλας, ο Άγιος Στέφανος, ο Κόρφος και ο Αϊ Γιάννης. Η Χώρα είναι πασίγνωστη παγκοσμίως, τόσο για την πρωινή της ομορφιά, όσο και για την κοσμοπολίτικη και έντονη νυχτερινή της ζωή.
  • Πλατύς Γιαλός: Βρίσκεται σε απόσταση 4,5χλμ. από τη Χώρα και είναι γνωστός για τις υπέροχες παραλίες της Αγίας Άννας, της Παράγκας, της Ελιάς και του Αγραρίου καθώς και τις πιο τουριστικές Paradise και Super Paradise.
  •  Άλλες αξιοσημείωτες περιοχές της Μυκόνου είναι ο Άγιος Στέφανος, η Άνω Μέρα, ο Καλαφάτης και ο Όρνος.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!