Οικόπεδο στον Ξερόκαμπο Λασιθίου στην περιοχή Κρήτη / Ξερόκαμπος Λασιθίου

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στον Ξερόκαμπο Λασιθίου
  • Οικόπεδο στον Ξερόκαμπο Λασιθίου
  • Οικόπεδο στον Ξερόκαμπο Λασιθίου
  • Οικόπεδο στον Ξερόκαμπο Λασιθίου
  • Οικόπεδο στον Ξερόκαμπο Λασιθίου
  • Οικόπεδο στον Ξερόκαμπο Λασιθίου
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1350
Εμβαδόν:3.2702 m2
Απόσταση από θάλασσα:170m
Επαγγελματική χρήση:ν

Σε μια περιοχή του Λασιθίου όπου η ομορφιά της φύσης συνδυάζεται με την αίγλη της ιστορίας μπορείτε να χτίσετε κι εσείς το όνειρό σας. Στην ανατολική Κρήτη και συγκεκριμένα λίγο έξω από τον οικισμό Ξερόκαμπου Λασιθίου, διατίθεται ένα οικόπεδο επιφανείας 3.2702m2, με πρόσωπο 106 μέτρα, στο κύριο επαρχιακό δίκτυο. Το οικόπεδο βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου δόμησης, ενώ είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Να σημειωθεί πως το ακίνητο έχει περάσει από δασαρχείο και είναι ελεύθερο ως μη δασική και χαρακτηρισμένο ως χορτολιβαδική έκταση. 

Η περιοχή στο σύνολό της είναι κατά κύριο λόγο τουριστική με μεγάλο διάστημα του έτους να κατακλύζεται από επισκέπτες. Τα μαγαζιά γεμίζουν φωνές, οι δρόμοι αυτοκίνητα, τα σοκάκια τουρίστες και όλα με έναν σκοπό, την απόλαυση της φύσης και τη διασκέδαση. Η απόσταση από εξίσου σημαντικούς οικισμούς είναι σχετικά μικρή με αποτέλεσμα την καθημερινή μετακίνηση τουριστών και ντόπιων, δημιουργώντας έτσι μια πολυπολιτισμική εικόνα σε κάθε γωνιά του νομού. Σε ένα τέτοιο τοπίο θα ήθελε ο καθένας να δημιουργήσει τον προσωπικό του χώρο, ή ακόμη και να επενδύσει, κατασκευάζοντας ένα τουριστικό θέρετρο. Οι παραλίες που απέχουν λίγα μόνο μέτρα από το ακίνητο το καθιστούν ακόμη πιο ελκυστικό, τόσο για παραθεριστική κατοικία, όσο και για τουριστική επένδυση. Χαρακτηριστικά, το οικόπεδο βρίσκεται σε απόσταση 170 μέτρων από τις παραλίες Μολυβοκάμινο και Γεροντόλακκοι, 300 μέτρα από την παραλία Μαζιδά και μόλις 600 μέτρα από την βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία Βουρλιά.

Τέλος, τονίζεται πως υπάρχει η δυνατότητα κατάτμησης σε δύο ισότιμα οικόπεδα, τα οποία μπορούν να διατεθούν και ξεχωριστά.

Στην περίπτωση αυτή, το εκάστοτε οικόπεδο θα έχει πρόσωπο 53 μέτρων στο δρόμο και δυνατότητα δόμησης 363,51m2.

Ξερόκαμπος Λασιθίου


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!