Μοναδική κατοικία με θέα θάλασσα και πισίνα στην περιοχή Πελοπόννησος / Ξυλόκαστρο

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μοναδική κατοικία με θέα θάλασσα και πισίνα
  • Μοναδική κατοικία με θέα θάλασσα και πισίνα
  • Μοναδική κατοικία με θέα θάλασσα και πισίνα
  • Μοναδική κατοικία με θέα θάλασσα και πισίνα
  • Μοναδική κατοικία με θέα θάλασσα και πισίνα
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 900.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1558
Εμβαδόν:384 m2
Υπνοδωμάτια:3
Μπάνια:2
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Πόρτα ασφαλείας:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Πισίνα:ν
Αποθήκη:ν
Κλιματισμός:ν

Η πολυτέλεια που αναζητά κανείς να εντάξει στην καθημερινότητά του, μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αποκτώντας μια εξαιρετική μονοκατοικία που πωλείται στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Καρυώτικα. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, ανάμεσα στη φύση, απλώνονται οι οικισμοί του νομού, δημιουργώντας μια εικόνα εξαιρετική για μόνιμη ή παραθεριστική κατοικία. Στο πλαίσιο αυτό, μπορείτε κι εσείς να γίνετε μέρος της πραγματικότητας αυτής, αποκτώντας την όμορφη αυτή μονοκατοικία των 384m2, με εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό.

Η μονοκατοικία αυτή αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα κύριας χρήσης, ξεκινώντας από το υπόγειο έως τον 1ο όροφο, διαθέτωντας όλες τις ανέσεις για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή! Το υπόγειο της κατοικίας μέσα σε 128m2, υπάρχουν διάφοροι χώροι όπως το Playroom, ξενώνας με μπάνιο, wc, αποθήκη, λεβητοστάσιο και δωμάτιο Η/Μ. Εν συνεχεία, το ισόγειο εκτείνεται σε 155m2, διαθέτοντας σαλόνι, κουζίνα, χώρο μπαρ και γυμναστήριο. Ανεβαίνοντας, ένα ακόμη επίπεδο, φθάνουμε στον 1ο όροφο όπου υπάρχουν σε 100m2, 3 υπνοδωμάτια, με το ένα εξ αυτών να είναι master, με βεστιάριο και  1 επιπλέον μπάνιο. Στην κατοικία, υπάρχουν αρκετοί αποθηκευτικοί χώροι, καθώς και χώρος στάθμευσης οι οποίοι λειτουργούν βοηθητικά για το ακίνητο.

Το ακίνητο διαθέτει θέρμανση πετρελαίου, ενώ παράλληλα υπάρχει και σύστημα ενδοδαπέδια θέρμανσης. Επιπλέον, υπάρχει κεντρικό σύστημα ψύξης με αεραγωγούς δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κλίμα εντός της οικίας. Στα χαρακτηριστικά της κατοικίας προστίθενται, το τζάκι, ο ηλιακός θερμοσίφωνας, το boiler, το σύστημα συναγερμού, τα ηλεκτρικά ρολλά, η θωρακισμένη πόρτα και internet σε όλους τους χώρος, με το δίκτυο να συνδέεται με κεντρικό patch panel στο δωμάτιο Η/Μ. Ακόμη, υπάρχει η εγκατάσταση φωτοβολτϊκών 5kW , το οποίο ενισχύει την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Τα υλικά και η ποίότητα των συσκευών δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη πολυτέλεια και άνεση στο ακίνητο. 

Το οικόπεδο, στο οποίο είναι χτισμένη η μονοκατοικία, καταλαμβάνει 600m2, με αποτέλεσμα αν δημιουργεί έναν όμορφο κήπο γύρω από την οικία. Στον κήπο αυτό, δεσπόζει η θερμαινόμενη πισίνα, η οποία διαθέτει αυτόνομο σύστημα ph και χλωρίου καθώς και ηλεκτρόλυσης. Πρόκειται για μια κατοικία που διθέτει σύστημα έξυπνου σπιτιού, κατά το οποίο η διαχείριση του σπιτιού γίνεται μέσω υπολογιστή! Μια πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία, για όσους λατρεύουν το Ξυλόκαστρο, από το οποίο απέχει μόλις 1,2km. Να σημειωθεί τέλος, πως η κατοικία δεν υπόκειται σε ΦΠΑ.

Ξυλόκαστρο


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!