Δύο οικόπεδα στην Πάρο στην περιοχή Κυκλάδες / Πάρος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Δύο οικόπεδα στην Πάρο
 • Δύο οικόπεδα στην Πάρο
 • Δύο οικόπεδα στην Πάρο
 • Δύο οικόπεδα στην Πάρο
 • Δύο οικόπεδα στην Πάρο
 • Δύο οικόπεδα στην Πάρο
 • Δύο οικόπεδα στην Πάρο
 • Δύο οικόπεδα στην Πάρο
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1236
Εμβαδόν:2.000 m2
Απόσταση από θάλασσα:100m

Η Πάρος ανέκαθεν ήταν από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς ξένων κι Ελλήνων επισκεπτών. Συνδυάζει την υπέροχη θάλασσα, την αρωματική γαστρονομία και την έντονη νυχτερινή ζωή, γεγονός που την καθιστά πόλο έλξης για διάφορες τουριστικές ομάδες. Σε ολόκληρη την έκταση του νησιού έχουν αναπτυχθεί τουριστικές μονάδες μεγάλης ή μικρότερης κλίμακας, αλλά και πλήθος παραθεριστικών κατοικιών για ιδιωτική χρήση.

Στην ανατολική πλευρά του νησιού υπάρχει η παραλία και ο οικισμός του Μώλου, με την υπέροχη αμμουδιά και την απέραντη θέα που φθάνει έως τη Νάξο. Ένα μέρος όπου γεμίζει ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες από όσους επιθυμούν να κολυμπήσουν στα υπέροχα νερά του ή να γευτούν παραδοσιακές γεύσεις του νησιού στα όμορφα ταβερνάκια του Μώλου. Στον όμορφο αυτό οικισμό, διατίθενται 2 οικόπεδα που μπορούν να μετατραπούν σε μια ιδανική επένδυση για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει τη δική του τουριστική μονάδα μικρής κλίμακας  ή να δημιουργήσει τη προσωπική του κατοικία.

Το πρώτο οικόπεδο, μόλις ελάχιστα μέτρα από την αμμουδιά, επιφανείας 1 στρέμματος, βρίσκεται εντός του σχεδίου του οικισμού του Μώλου, παρέχοντας τη δυνατότητα να χτίσει κανείς κτίριο συνολικής επιφανείας 300m2.

Ένα ακόμη οικόπεδο εντός σχεδίου του οικισμού μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για μια νέα επένδυση κυριολεκτικά μπροστά στη θάλασσα. Με την υπέροχη θέα του και αυτό το παραθαλάσσιο οικόπεδο δίνει τη δυνατότητα στο νέο ιδιοκτήτη του να χτίσει οικία 300m2, μέσα στο 1 στρέμμα στο οποίο εκτείνεται. Ιδανική επιλογή για όποιον αγαπά τη φύση και τη θάλασσα.

Πάρος


Η Πάρος είναι ένα από τα πιο τουριστικά νησιά των Κυκλάδων. Χαρακτηριστικό αξιοθέατο του νησιού αποτελεί το βουνό που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Πάρου και περιβάλλεται από καταπράσινες πεδιάδες.

Η Πάρος φημίζεται για την παραγωγή λευκού μαρμάρου, από το οποίο στην αρχαιότητα λαξεύτηκαν τα αγάλματα του Ερμή του Πραξιτέλους και της Αφροδίτης της Μύλου. Η ιστορία της καλλιτεχνικής και οικονομικής ανάπτυξης της Πάρου χάρη στην εξαγωγή του παριανού μαρμάρου ξεκίνησε τον 8ο αι. π.Χ.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Παροικιά: Αποτελεί την πρωτεύουσα και το λιμάνι του νησιού και έχει χτιστεί πάνω στην αρχαία πόλη. Από το λιμάνι θα θαυμάσετε τον αναπαλαιωμένο ανεμόμυλο με την αχυρένια σκεπή.

 • Παναγία της Εκατονταπυλιανής: Ένα από τα σπουδαιότερα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Ελλάδας (4ος αι.), με το μαρμάρινο τέμπλο.
 • Τα μουσεία Βυζαντινό και Αρχαιολογικό.
 • Κάστρο: Μέσα στο κάστρο βρίσκονται τα θεμέλια του ιερού ναού της Δήμητρας.
 • Εκκλησίες: Άγιος Κωνσταντίνος και Παναγία η Σεπτεμβριανή.
 • Μοναστήρια: Της Λογγοβάρδας και του Χριστού.
 • Αρχαία μνημεία: Ιερό του Απόλλωνα-Πύθιο, της Άρτεμης και της Λητούς.
 • Παραλίες: Λιβάδια, Κριός, Καμίνια, Άγιος Φωκάς, Παράσπορο και Αγία Ειρήνη
 • Δοκιμάστε τα παριανά τυριά, κρασιά, το ψάρι γούνα και την ρεβιθόσουπα στον Πρόδρομο.

 

Νάουσα: Βρίσκεται σε απόσταση 10χλμ. από την Παροικιά. Στην είσοδο του λιμανιού θα δείτε τα ερείπια του βενετσιάνικου Κάστρου. Θα θαυμάσετε εκκλησίες όπως του Αγίου Αθανασίου (17ος αι.), όπου λειτουργούσε και Κρυφό Σχολειό, της Μεταμόρφωσης και την καθολική Άγιος Γεώργιος. Επισκεφτείτε το Μουσείο Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Τέχνης καθώς και τα Μοναστήρια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Ανδρέα (17ος αι.). Κάποιες από τις παραλίες αξεπέραστης ομορφιάς είναι οι Κολυμπήθρες με τους λευκούς τους βράχους, το Μικρό και το Μεγάλο Πιπέρι, οι Λίμνες, η Ξυφάρα και οι Άγιοι Ανάργυροι. Έχετε πολλές επιλογές νυχτερινής διασκέδασης. Παρευρεθείτε στην Μεγάλη Γιορτή Κρασιού και Ψαριού που πραγματοποιείται κάθε Ιούλιο.

Άλλες δημοφιλείς περιοχές της Πάρου είναι η Αλυκή, Ο Δρυός, όπου γίνεται και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοσανίδας, οι Λεύκες, το Πίσω Λιβάδι και η Πούντα.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!