Ακίνητο στην Πάτμο στην περιοχή Δωδεκάνησα / Πάτμος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Ακίνητο στην Πάτμο
  • Ακίνητο στην Πάτμο
  • Ακίνητο στην Πάτμο
  • Ακίνητο στην Πάτμο
  • Ακίνητο στην Πάτμο
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1215
Απόσταση από θάλασσα:200m
Parking:ν
Κήπος:ν
Επαγγελματική χρήση:ν
Μπαλκόνια:ν

Ως η Ιερουσαλήμ του Αιγαίου έχει χαρακτηρισθεί η Πάτμος, με τη γαλήνη και τη θρησκευτική αύρα να καλύπτουν σαν πέπλο την ατμόσφαιρα του νησιού. Το νησί της Αποκάλυψης, παρότι κάθε χρόνο δέχεται πολλούς επισκέπτες, δε φαίνεται να έχει αλλοιωθεί ως προς το χαρακτήρα του. Παραμένει το ησυχαστήριο όσων επιθυμούν να βιώσουν τη μαγεία που προέρχεται από τη θρησκευτικότητα και τη γαλήνη. Από την πρώτη στιγμή που φθάνει κανείς στο λιμάνι του νησιού και βλέπει να δεσπόζει το μοναστήρι νιώθει δέος, με την ψυχή του να γαληνεύει.

Σε αυτό το νησί , λίγα μέτρα μόλις από την ακτή, διατίθεται ένα οικόπεδο το οποίο διαθέτει και οικοδομή. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 9km από τη χώρα του νησιού, ενώ η θέα του είναι απεριόριστη και ανεμπόδιστη.

Η δυνατότητα να ολοκληρωθεί το ακίνητο σύμφωνα με τις ενέργειες του αγοραστή το καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό, καθώς μπορεί να ορίσει τόσο το χρόνο αποπεράτωσης, όσο και τη χρήση του ακινήτου, καθώς θα μπορούσε να επιλέξει να το διαμορφώσει με τέτοιον τρόπο ώστε να το εκμεταλλευτεί ως τουριστική επένδυση. Επομένως, παρατηρείται πως πρόκειται για μια επένδυση με πολλές επιλογές, για οποιονδήποτε λόγο και αν επιθυμεί κανείς να αγοράσει αυτό το ακίνητο.  Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να δημιουργήσει τον προσωπικό του χώρο σε ένα μέρος μοναδικό. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το ιερό αυτό νησί αποκτά φανατικούς επισκέπτες και με το ακίνητο αυτό δίδεται η δυνατότητα να αποκτήσει κανείς το ιδιωτικό του καταφύγιο.

 

Πάτμος


Η Πάτμος είναι ευρέως γνωστή για το επιβλητικό κάστρο-μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, για την γραφική πλακόστρωτη χώρα της και για τις υπέροχες παραλίες.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
  • Επισκεφτείτε το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, το Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, τα μουσεία Εκκλησιαστικό και Λαογραφικό και το σπίτι του Εμμανουήλ Ξάνθου.
  • Δοκιμάστε την παραδοσιακή τυρόπιτα και το γλυκό πουγκί. Κολυμπήστε στις όμορφες παραλίες Μελόι, Άσπρη, Μερικά και Αγριολιβάδι.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!