Ξενοδοχείο στο Καϊμάκτσαλαν στην περιοχή Κεντρική Μακεδονία / Πέλλα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Ξενοδοχείο στο Καϊμάκτσαλαν
 • Ξενοδοχείο στο Καϊμάκτσαλαν
 • Ξενοδοχείο στο Καϊμάκτσαλαν
 • Ξενοδοχείο στο Καϊμάκτσαλαν
 • Ξενοδοχείο στο Καϊμάκτσαλαν
 • Ξενοδοχείο στο Καϊμάκτσαλαν
 • Ξενοδοχείο στο Καϊμάκτσαλαν
 • Ξενοδοχείο στο Καϊμάκτσαλαν
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 250.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1205
Εμβαδόν:192 m2
Όροφος:3
Τζάκι:ν
Επιπλωμένο:ν
Αποθήκη:ν
Επαγγελματική χρήση:ν
Κλιματισμός:ν

Η νέα τάση στον χειμερινό τουρισμό τα τελευταία χρόνια είναι το Καϊμακτσαλάν, όπου με το χιονοδρομικό του κέντρο συγκεντρώνει πληθώρα επισκεπτών κάθε χρόνο. Ένα τουριστικό μέρος για τους μήνες του χειμώνα όπου ενισχύει ολόκληρη τη γύρω περιοχή. Εσείς θα επιθυμούσατε την προσωπική σας επένδυση στην ευρύτερη περιοχή του Καϊμακτσαλάν; Σας δίνουμε την ευκαιρία να την αποκτήσετε με ένα μοναδικό ακίνητο παραδοσιακής ομορφιάς να διατίθεται προς πώληση στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Με άμεση πρόσβαση οδικώς, αλλά και με το υπεραστικό ΚΤΕΛ, σε μερικές ώρες από την Αθήνα ή τις μεγάλες πόλεις της χώρας μπορεί κανείς να απολαύσει τις χειμερινές διακοπές του στο δικό σας ξενοδοχείο.

Πρόκειται για ένα πέτρινο κατάλυμα, με παραδοσιακή αρχιτεκτονική επιφανείας 192m2, αναπτυσσόμενη σε 3 επίπεδα. Μια επαγγελματική στέγη που μπορεί να γίνει η δική σας πηγή εσόδων, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με ανοιχτό ορίζοντα για να απολαμβάνουν οι ένοικοι την όμορφη θέα.

Το ξενοδοχείο αυτό είναι μια τουριστική μονάδα μικρής κλίμακας με 3 μεγάλους χώρους, 1 σαλόνι και 1 κουζίνα δημιουργώντας ένα οικογενειακό κλίμα, ιδιαίτερα φιλόξενο για όποιον το επιλέξει για τη διαμονή του. Το ακίνητο διατίθεται επιπλωμένο, ενώ διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους για την κάλυψη όλων των αναγκών των ενοίκων και των ιδιοκτητών. Επιπλέον, το τζάκι που υπάρχει στο ξενοδοχείο δημιουργεί μοναδικές στιγμές με τη γαλήνια ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ακόμη ένα πλεονέκτημα του καταλύματος, όπου μαζί με το A/C βοηθούν στη διαμόρφωση κατάλληλου κλίματος διαβίωσης. Τα κουφώματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο ενισχύουν τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του ακινήτου. Τέλος, να σημειωθεί πως στο κατάλυμα υπάρχει χώρος, ο οποίος έχει ισχύουσα άδεια για χρήση καταστήματος υγειονομικού - εστίασης. 

Πέλλα


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!