Οικόπεδο στον Άγιο Βλάσιο Βόλου στην περιοχή Θεσσαλία / Πήλιο

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στον Άγιο Βλάσιο Βόλου
  • Οικόπεδο στον Άγιο Βλάσιο Βόλου
  • Οικόπεδο στον Άγιο Βλάσιο Βόλου
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1471
Εμβαδόν:1.543,40 m2

Η Μαγνησία, με τους οικισμούς του Πηλίου να βρίσκονται στην κορυφή, αποτελεί σημαντικό τουριστικό προορισμό καθόλη τη διάρκεια του έτους. Ολοένα και περισσότερες κατοικίες, είτε πρόκειται για παραθεριστικές, είτε για μόνιμες, αναπτύσσονται σε ολόκληρη την έκταση της Μαγνησίας. Μπορείτε πλέον να είστε κι εσείς ένας από τους νέους κατοίκους της περιοχής, αποκτώντας το οικόπεδο που διατίθεται επάνω στον επαρχιακό δρόμο Αγ. Βλασίου - Αγ. Γεωργίου. 

Πρόκειται για ένα οικόπεδο εντός του οικισμού, στη θέση Ράχες στον Άγ. Βλάσιο Πηλίου, το οποίο διαθέτει δυο κάθετες ιδιοκτησίες. Με θέα ολόκληρο τον Παγασητικό, μερικά χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας όνειρο, μέσα στη φύση. Ανάμεσα στο μυθικό περιβάλλον του Πηλίου και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου, μπορείτε να χτίσετε κι εσείς  μια όμορφη κατοικία με βάση τις δικές σας ανάγκες. Το οικόπεδο στο οποίο κάνουμε αναφορά διαθέτει συνολική επιφάνεια 1.543,40m2, με την πρώτη ιδιοκτησία (αριστερό τμήμα αυτού) να καταλαμβάνει 724,27m2. Στο σύνολο της ιδιοκτησίας αυτής θα πρέπει να τονίσουμε πως δομούνται τα 282,27m2, ενώ η κάλυψη του τμήματος αυτού ανέρχεται στο 50%.

Δώστε την πολυτέλεια που αξίζει στην οικογένειά σας, ανάμεσα στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον του Πηλίου και δημιουργήστε μια ζωή γεμάτη όνειρα!!!

Πήλιο


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!