Οικόπεδο στους Παξούς στην περιοχή Επτάνησα / Παξοί

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στους Παξούς
  • Οικόπεδο στους Παξούς
  • Οικόπεδο στους Παξούς
  • Οικόπεδο στους Παξούς
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 150.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1351
Εμβαδόν:4.000 m2

Ταξιδεύοντας στο Iόνιο, μόλις 8 μίλια από τις Ηπειρωτικές ακτές της χώρας, συναντάμε τους Παξούς, ένα όμορφο μικρό νησί, το οποίο μαγεύει όποιον το επισκέπτεται. Αποτελεί πόλο έλξης για όποιον επιθυμεί να περάσει τις διακοπές του σε έναν εναλλακτικό τόπο, μέσα στη φύση και την ηρεμία. Κάθε χρόνο κερδίζει νέους επισκέπτες, ωστόσο, όσοι έχουν επισκεφθεί το νησί γυρνούν πάλι σε αυτό.

Σε αυτόν τον τόπο μπορεί κανείς να δημιουργήσει την προσωπική του επένδυση ή να χτίσει την παραθεριστική του κατοικία μέσα στη θάλασσα του Ιονίου. Στη νότια πλευρά του νησιού, διατίθεται ένα οικόπεδο 4 στρεμμάτων, το οποίο έχει δυνατότητα δόμησης 200m2,με πανοραμική απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα, έως τους Αντίπαξους. Ανάμεσα στα 17 ελαιόδεντρα που υπάρχουν στο ακίνητο, μπορεί κανείς να χτίσει τη δική του κατοικία. Μια μοναδική ευκαιρία για όσους λατρεύουν τους Παξούς.

Παξοί


Βρίσκονται στο βορειότερο τμήμα των Επτανήσων σε απόσταση 7 ναυτικών μιλίων από την Κέρκυρα. Στην είσοδο του λιμανιού θα σας μαγέψουν τα νησάκια Άγιος Νικόλαος και Παναγία. Το νησί ξεχωρίζει για την γραφικότητά του, την πυκνή του βλάστηση και τις υπέροχες παραλίες. Στην πρωτεύουσα Γάιος επισκεφτείτε βενετσιάνικο φρούριο και κολυμπήστε στις παραλίες Γιάννα και Σουλάλαινα.

Άλλες αξιόλογες περιοχές στους Παξούς είναι η Λάκκα, ο Λόγγος και ο Οζιάς.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!