Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα στην περιοχή Αττική / Πειραιάς

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα
 • Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα
 • Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα
 • Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα
 • Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα
 • Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα
 • Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα
 • Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα
 • Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα
 • Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα
 • Μονοκατοικία στην Σαλαμίνα
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 80.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1527
Έτος κατασκευής:2014
Εμβαδόν:65 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:1
Απόσταση από θάλασσα:300 m
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Αποθήκη:ν

Μπορείτε να φαντασθείτε τον εαυτό σας να ξυπνά σε μια κατοικία με θέα από Γλυφάδα, Σούνιο έως την Αίγινα και την Πελοπόννησο;  Μπορείτε να κάνετε αυτό το όνειρό σας πραγματικότητα με το να αποκτήσετε μια εξαιρετική μονοκατοικία που διατίθεται μόλις 300 μέτρα από τη θάλασσα στη Σαλαμίνα. Κάνουμε λόγο για μια εξαιρετική κατοικία στην περιοχή Γυάλα στο Αιάντειο, η οποία έχει ανακαινισθεί το 2014.

Το ακίνητο καταλαμβάνει επιφάνεια οικοπέδου 390m2, ενώ το κτίσμα είναι 65m2, περιλαμβάνοντας 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο και μεγάλο χώρο καθιστικού. Η μεγάλη βεράντα είναι καλυμμένη με ξύλο και κεραμίδια προσφέροντας τη δυνατότητα να βιώνει κανείς όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας την απεριόριστη θέα. Το ακίνητο διαθέτει όλες τις απαραίτητες παροχές για μια άνετη και όμορφη διαμονή. Μερικές από αυτές είναι το boiler, το καλοριφέρ, κουφώματα αλουμινίου κ.α. Επιπλέον, το χτιστό bbq, σας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε πλούσια γεύματα σε φίλους και την οικογένειά σας. Παράλληλα, υπάρχουν και αρκετοί βοηθητικοί χώροι, με χαρακτηριστικό αυτόν της αποθήκης των 18m2. Τέλος, δίπλα από το οικόπεδο του ακινήτου, υπάρχει ένα ''καθαρό'' οικόπεδο, το οποίο προσφέρει στους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας τη δυνατότητα στάθμευσης 2 αυτοκινήτων.

Η μονοκατοικία αυτή μπορεί να χτίστηκε ως παραθεριστική κατοικία, εσείς όμως μπορείτε να την μετατρέψετε σε μια όμορφη μόνιμη κατοικία (εάν το επιθυμείτε) και να ζήσετε καθημερινά σε ένα όμορφο περιβάλλον. Η πρόσβαση σε κέντρα ψυχαγωγίας, εστιατόρια, ταβέρνες και σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες είναι άμεση με αποτέλεσμα η περιοχή να είναι ιδανική για μόνιμη διαμονή. Πρόκειται για μια ιδανική ευκαιρία να ζήσετε μέσα στη φύση και τη θάλασσα να απλώνεται μπροστά στα μάτια σας γαληνεύοντας την κάθε σας στιγμή.

Πειραιάς


Βρίσκεται σε απόσταση μισής ώρας από το κέντρο της Αθήνας και αποτελεί το πρώτο λιμάνι της Ελλάδας. Οι ναυτικοί επι Ενετοκρατίας τον έλεγαν και «Πόρτο Λεόνε». Περιοχές ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι το Μικρολίμανο, το Τουρκολίμανο και η Αρχαία Μουνυχία.

Θα θαυμάσετε τα ίχνη των αρχαίων οχυρώσεων στη Ζέα, τη Φρεατίδα και την Πειραική, τον Τάφο του Θεμιστοκλή, τα ερείπια του Θεάτρου του 2ου αι. και τον Τιτάνειο Κήπο. Επισκευτείτε τα μουσεία Αρχαιολογικό, Ναυτικό, Εμπρικής Ναυτιλίας, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Δημοτική Πινακοθήκη και το Ιστορικό Αρχείο του Πειραιά.

Η περιοχή φημίζεται για τα ουζερί και τις ψαροταβέρνες του δίπλα στη θάλασσα.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!