Βίλλα στο Λιτόχωρο Πιερίας στην περιοχή Κεντρική Μακεδονία / Πιερία

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Βίλλα στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Βίλλα στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Βίλλα στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Βίλλα στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Βίλλα στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Βίλλα στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Βίλλα στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Βίλλα στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Βίλλα στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Βίλλα στο Λιτόχωρο Πιερίας
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 150.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1489
Έτος κατασκευής:1995
Κατάσταση:ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 2007
Εμβαδόν:133 m2
Υπνοδωμάτια:3
Μπάνια:1
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν
Αποθήκη:ν

Ποιός είναι αυτός που δεν έχει σκεφτεί έστω μια φορά στη ζωή του το Λιτόχωρο για τις διακοπές του; Αυτή τη στιγμή, σας παρουσιάζουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε την προσωπική σας κατοικία στην Πλάκα Λιτοχώρου, όπου διατίθεται ένα εξαιρετικό ακίνητο. Γίνεται λόγος για μια εξοχική κατοικία επιφανείας 133m2, σε οικόπεδο 4.000m2.

Το εσωτερικό της κατοικίας περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι, 1 μπάνιο, αποθηκευτικούς χώρους (30μ2) και κλειστό χώρο στάθμευσης.  Η κατοικία διαθέτει, επίσης, και ημιυπαίθριους χώρους 70m2. Η θέρμανση του ακινήτου πραγματοποιείται με φυσικό αέριο, αλλά και το τζάκι δημιουργώντας συγχρόνως μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μέσα στο τοπίο της περιοχής. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του ακινήτου είναι και η δορυφορική εγκατάσταση.

Στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας δεσπόζει ένας όμορφος κήπος επιφανείας 1.500m2 που δημιουργεί συνθήκες κατάλληλες για να απολαμβάνει κανείς όμορφες στιγμές!!! Στον χώρο αυτό υπάρχει επίσης, ψησταριά και χώρος για απολαυστικά γεύματα, με θέα το βουνό, τη θάλασσα, η οποία είναι απέραντη από όλη την κατοικία. Εσείς λοιπόν, θα χάσετε αυτή την ευκαιρία;

Πιερία


Ο νομός Πιερίας από την ανατολική πλευρά, ακολουθεί τα παράλια του Θερμαικού κόλπου και στο νότο καταλήγει στις εκβολές του Πήνειο. Πρόκειται για μια τεράστια έκταση χρυσής παραλίας 80χλμ.

Η αντίθεση που προσδίδει σ’ αυτό το τοπίο ο ξακουστός Όλυμπος και τα Πιέρια Όρη, δίνουν στην περιοχή το πλεονέκτημα να συνδυάζει τοπία απερίγραπτης ομορφιάς.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Κατερίνη: Βρίσκεται ανάμεσα στα Πιέρια Όρη και τον Όλυμπο και αποτελεί την πρωτεύουσα του νομού. Η ραγδαία ανάπτυξη της περιοχής στις αρχές του 20ου αι. βασίστηκε στο εμπόριο. Απέχει 438χλμ. από την Αθήνα και 68χλμ. από την Θεσσαλονίκη.

Επισκεφτείτε την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, το Νεκροταφείο της Πρώιμης Εποχής του Σιδήρου, τον Αρχαίο Τάφο (4ος αι. π.Χ.) και το μεταβυζαντινό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου).

Εξορμείστε στον ξακουστό Όλυμπο, στον Ζωολογικό Κήπο και στο Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας.

Παρακολουθείστε το φεστιβάλ του Ολυμπίου Διός με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων και δκιμάστε τις τοπικές νοστιμιές, ντοματόσουπα με σουσαμάκι, πατσαβούσια, θα λασσινά, φρέσκο ψάρι και κοντοσούβλι.

Άλλες περιοχές της Πιερίας είναι οι Άγιοι Δημήτριοι, το Δίον, ο Κολινδρός, ο Κορινός, η Λεπτοκαρυά με μια από τις ωραιότερες παραλίες του Θερμαικού, το Λιτόχωρο - το βουνό των δώδεκα θεών της αρχαιότητας τον Όλυμπο και την τοποθεσία Πριόνια, την Μεθώνη, τη Νέα Αγαθούπολη, το Νέο Παντελεήμονα, τους Νέους Πόρους και φυσικά τον Πλαταμώνα με το ξακουστό φράγκικο Κάστρο του και τις πηγές των Μουσών, της Αρτέμιδος και του Αγίου Βήματος.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!