Κατοικία στο Λιτόχωρο Πιερίας στην περιοχή Κεντρική Μακεδονία / Πιερία

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Κατοικία στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Κατοικία στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Κατοικία στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Κατοικία στο Λιτόχωρο Πιερίας
  • Κατοικία στο Λιτόχωρο Πιερίας
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 80.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1587
Εμβαδόν:75 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:1
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν

Μόλις 23Km από την Κατερίνη και λιγότερα από 70km  από την Θεσσαλονίκη, μια όμορφη ορεινή Κωμόπολη απλώνεται με θέα τον Όλυμπο. Το Λιτόχωρο Πιερίας, αποτελεί έναν όμορφο προορισμό για κάθε εποχή, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα για όσους αγαπούν τη φύση! Στο Νότιο τμήμα του Νομού Πιερίας, το Λιτόχωρο τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αύξηση των νέων ιδιοκτητών, με πληθώρα νεόδμητων κατοικιών να αλλάζουν σταδιακά την εικόνα του οικισμού, διατηρώντας τον όμως όμορφο και εναρμονισμένο με τη φύση.

Στο πλαίσιο αυτό διατίθεται μια εξαιρετική κατοικία 75m2, η οποία αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος κατοικιών. Πρόκειται για ένα ακίνητο ισογείου, το οποίο έχει άμεση πρόσβαση στον κοινόχρηστο κεντρικό χώρο, ενώ στολίζεται όμορφα και από την ιδιωτική του αυλή. Η κατοικία διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνας -σαλονιού και 1 μπάνιο. Επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι η αυτονομία στη θέρμανση, αλλά και ο χώρος στάθμευσης που εξυπηρετεί τις ανάγκες των ιδιοκτητών. Τέλος, η θέση του συγκροτήματος αυτού είναι ιδιαίτερα καλή, παρέχοντας ήσυχη και ασφαλή διαμονή, ενώ παράλληλα βρίσκεται κοντά σε χώρους πρασίνου και γηπέδων!

Πιερία


Ο νομός Πιερίας από την ανατολική πλευρά, ακολουθεί τα παράλια του Θερμαικού κόλπου και στο νότο καταλήγει στις εκβολές του Πήνειο. Πρόκειται για μια τεράστια έκταση χρυσής παραλίας 80χλμ.

Η αντίθεση που προσδίδει σ’ αυτό το τοπίο ο ξακουστός Όλυμπος και τα Πιέρια Όρη, δίνουν στην περιοχή το πλεονέκτημα να συνδυάζει τοπία απερίγραπτης ομορφιάς.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Κατερίνη: Βρίσκεται ανάμεσα στα Πιέρια Όρη και τον Όλυμπο και αποτελεί την πρωτεύουσα του νομού. Η ραγδαία ανάπτυξη της περιοχής στις αρχές του 20ου αι. βασίστηκε στο εμπόριο. Απέχει 438χλμ. από την Αθήνα και 68χλμ. από την Θεσσαλονίκη.

Επισκεφτείτε την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, το Νεκροταφείο της Πρώιμης Εποχής του Σιδήρου, τον Αρχαίο Τάφο (4ος αι. π.Χ.) και το μεταβυζαντινό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου).

Εξορμείστε στον ξακουστό Όλυμπο, στον Ζωολογικό Κήπο και στο Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας.

Παρακολουθείστε το φεστιβάλ του Ολυμπίου Διός με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων και δκιμάστε τις τοπικές νοστιμιές, ντοματόσουπα με σουσαμάκι, πατσαβούσια, θα λασσινά, φρέσκο ψάρι και κοντοσούβλι.

Άλλες περιοχές της Πιερίας είναι οι Άγιοι Δημήτριοι, το Δίον, ο Κολινδρός, ο Κορινός, η Λεπτοκαρυά με μια από τις ωραιότερες παραλίες του Θερμαικού, το Λιτόχωρο - το βουνό των δώδεκα θεών της αρχαιότητας τον Όλυμπο και την τοποθεσία Πριόνια, την Μεθώνη, τη Νέα Αγαθούπολη, το Νέο Παντελεήμονα, τους Νέους Πόρους και φυσικά τον Πλαταμώνα με το ξακουστό φράγκικο Κάστρο του και τις πηγές των Μουσών, της Αρτέμιδος και του Αγίου Βήματος.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!