Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Lia) στην περιοχή Κρήτη / Ρέθυμνο

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Lia)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Lia)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Lia)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Lia)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Lia)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Lia)
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 188.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1360
Εμβαδόν:84,90 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:1
Κήπος:ν
Πισίνα:ν

Μέσα σε ένα κήπο γεμάτο φυτά και αρώματα, σε ένα όμορφο συγκρότημα κατοικιών, μπορείτε να αποκτήσετε την προσωπική σας κατοικία, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, με τον δροσερό αέρα να φθάνει από τη θάλασσα και να σας ταξιδεύει νοητά σε μέρη μοναδικά. Στο Ρέθυμνο Κρήτης έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια όμορφη πετρόχτιστη βίλλα (Villa Lia), επιφανείας 84,90m2, καθώς διατίθεται προς πώληση.

Μέσα σε ένα κλίμα με συνεχείς εναλλαγές τοπίων, φύσης, βλάστησης και θάλασσας, εκεί όπου η ζωή δε σταματά ποτέ να έχει εκπλήξεις, μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας καταφύγιο. Πρόκειται για μια κατοικία, η οποία είναι χτισμένη σε οικόπεδο επιφανείας 269,94m2, μέσα σε έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο, με την πισίνα των 22,99m2 να τον στολίζει ακόμη περισσότερο. 

Στο εσωτερικό του ακινήτου και συγκεκριμένα στο ισόγειο αυτού βρίσεται ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος καθιστικού και τραπεζαρίας, μια εξοπλισμένη κουζίνα, με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές και ένα μπάνιο. Από τα ανοίγματα του επιπέδου αυτού απολαμβάνει κανείς τη βεράντα και τον κήπο, με τις όμορφες πετρόχτιστες καμάρες και πέργκολες που συνθέτουν την ολοκληρωμένη εικόνα αυτού. Ανεβαίνοντας στο πρώτο όροφο, συναντάμε 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με άνετες ντουλάπες, καθώς και 1 μπάνιο. Η μεγάλη βεράντα που υπάρχει στο επίπεδο αυτό δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την απεριόριστη θέα προς τους ελαιώνες και τη θάλασσα ανεμπόδιστα. Πρόκειται για μια όμορφη κατοικία, η οποία μέσα από την αίγλη και την πολυτέλειά της μπορεί να σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε τα δικά σας όνειρα!!!

Ρέθυμνο


Ο πληθυσμός του ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους. Το Κάστρο Φορτέντζα, οι βυζαντινές και οι βενετσιάνικες εκκλησίες, οι μιναρέδες και οι τουρκικές βρύσες, τα παλιά σπίτια και τα τοξωτά περάσματα, δίνουν στην πόλη μια μαγική ομορφιά.

Επισκεφτείτε την συνοικία Μασταμπά, τη Λότζια των Ενετών, το τζαμί Νερατζές, το Μητροπολιτικό Μέγαρο, την Πινακοθήκη και Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, Το Σπήλαιο Γερανίου, το μουσείο Εναλίας Ζωής, τον δημοτικό κήπο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο. Δοκιμάστε βραστή γίδα και κρέας "οφτό".

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!