Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Daphne) στην περιοχή Κρήτη / Ρέθυμνο

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Daphne)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Daphne)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Daphne)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Daphne)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Daphne)
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 186.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1357
Εμβαδόν:79,21 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:2
Κήπος:ν
Πισίνα:ν

Εάν πιστεύετε ότι αξίζετε μια βίλλα που θα είναι κατασκευασμένη μόνο για εσάς, τότε πρέπει να αποκτήσετε την πετρόχτιστη βίλλα Daphne, η οποία βρίσκεται στο όμορφο Ρέθυμνο Κρήτης. Μέσα στη φύση της Κρήτης, σε ένα κλίμα μοναδικό, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας καταφύγιο. Σε ένα συγκρότημα πετρόχτιστων κατοικιών μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας ακίνητο, μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Πρόκειται για μια μονοκατοικία 79,21m2, χτισμένη σε οικόπεδο επιφανείας 297,60m2, συνδυάζοντας έναν όμορφο εξωτερικό χώρο, με την άνεση και την πολυτέλεια του εσωτερικού. Το ακίνητο αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, με έναν μεγάλο ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας και 2 μπάνια. Το ακίνητο διαθέτει όλους τους απαραίτητους χώρους που απαιτούνται για μια άνετη διαμονή και προσφέρει ιδανικές συνθήκες μόνιμης ή παραθεριστικής κατοικίας. Ο εξωτερικός χώρος της κατοικίας είναι μελετημένος και διαμορφωμένος με στοιχεία πολυτέλειας, συνδυασμένα με την απλότητα που αρμόζει στη φύση και το χαρακτήρα της Κρήτης. Η πέτρα, τα φυτά και η απεριόριστη θέα συμπληρώνουν την εικόνα που ο καθένας θα επιθυμούσε να έχει ως φόντο της δικής του ζωής. Πέτρινες πέργκολες και καθιστικά δίνουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την ομορφιά της φύσης δίπλα στην πισίνα των 23,95m2. Μια μοναδική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας, αρκεί να φαντασθείτε το εαυτό σας να κατοικεί μέσα σε αυτή!!!

Ρέθυμνο


Ο πληθυσμός του ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους. Το Κάστρο Φορτέντζα, οι βυζαντινές και οι βενετσιάνικες εκκλησίες, οι μιναρέδες και οι τουρκικές βρύσες, τα παλιά σπίτια και τα τοξωτά περάσματα, δίνουν στην πόλη μια μαγική ομορφιά.

Επισκεφτείτε την συνοικία Μασταμπά, τη Λότζια των Ενετών, το τζαμί Νερατζές, το Μητροπολιτικό Μέγαρο, την Πινακοθήκη και Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, Το Σπήλαιο Γερανίου, το μουσείο Εναλίας Ζωής, τον δημοτικό κήπο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο. Δοκιμάστε βραστή γίδα και κρέας "οφτό".

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!