Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Iris) στην περιοχή Κρήτη / Ρέθυμνο

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Iris)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Iris)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Iris)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Iris)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Iris)
  • Πετρόχτιστη βίλλα στο Ρέθυμνο Κρήτης (Villa Iris)
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 188.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1358
Εμβαδόν:85,87 m2
Όροφος:2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:2
Κήπος:ν
Πισίνα:ν

Το Ρέθυμνο, όπως και ολόκληρη η Κρήτη αποτελούν έναν τόπο ιδανικό, μια μοναδική κουλτούρα που ο καθένας επιθυμεί να βιώσει έστω για λίγο στη ζωή του. Όμως όσοι επισκεφθούν έστω μια φορά την Κρήτη, δεν θέλουν να την εγκαταλείψουν. Εάν είστε ένας από αυτούς, τότε μπορείτε να αποκτήσετε τον προσωπικό σας χώρο, μέσα σε ένα όμορφο και πολυτελές συγκρότημα κατοικιών, όπου διατίθεται προς πώληση μια πετρόχτιστη βίλλα (Villa Iris) 85,87m2.

Η μοναδική αυτή βίλλα είναι χτισμένη σε 275,96m2, με βάση στοιχεία πολυτελούς αρχιτεκτονικής, ώστε να χαρίσετε σε εσάς και τους αγαπημένους σας μια ζωή ονειρεμένη. Αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα, με το ισόγειο να διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, έναν μεγάλο ενιαίο χώρο τραπεζαρίας και καθιστικού, 1 υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Στο επόμενο επίπεδο, υπάρχει 1 ακόμη υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, τα οποία συνοδεύονται από μια μεγάλη βεράντα που έχει θέα έως τη θάλασσα και τους όμορφους ελαιώνες.

Στο επίπεδο του ισογείου, τα ανοίγματα οδηγούν στη μεγάλη βεράντα και τον όμορφο κήπο, ο οποίος είναι στολισμένος με πέτρινες λεπτομέρειες, πέργκολες και καθιστικά που σας επιτρέπουν να βιώσετε στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας, δίπλα στην πισίνα που διαθέτει το ακίνητο. Ανάμεσα στο γιασεμί, τις βουκαμβίλιες και τα άλλα αρωματικά που μπορούν να αναπτυχθούν στον κήπο, μπορείτε να ζήσετε υπέροχες στιγμές με φίλους και την οικογένειά σας.

Ρέθυμνο


Ο πληθυσμός του ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους. Το Κάστρο Φορτέντζα, οι βυζαντινές και οι βενετσιάνικες εκκλησίες, οι μιναρέδες και οι τουρκικές βρύσες, τα παλιά σπίτια και τα τοξωτά περάσματα, δίνουν στην πόλη μια μαγική ομορφιά.

Επισκεφτείτε την συνοικία Μασταμπά, τη Λότζια των Ενετών, το τζαμί Νερατζές, το Μητροπολιτικό Μέγαρο, την Πινακοθήκη και Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, Το Σπήλαιο Γερανίου, το μουσείο Εναλίας Ζωής, τον δημοτικό κήπο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο. Δοκιμάστε βραστή γίδα και κρέας "οφτό".

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!