Πολυτελείς κατοικίες σε συγκρότημα, στην πόλη του Ρεθύμνου Κρήτης στην περιοχή Κρήτη / Ρέθυμνο

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Πολυτελείς κατοικίες σε συγκρότημα, στην πόλη του Ρεθύμνου Κρήτης
  • Πολυτελείς κατοικίες σε συγκρότημα, στην πόλη του Ρεθύμνου Κρήτης
  • Πολυτελείς κατοικίες σε συγκρότημα, στην πόλη του Ρεθύμνου Κρήτης
  • Πολυτελείς κατοικίες σε συγκρότημα, στην πόλη του Ρεθύμνου Κρήτης
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1381
Όροφος:3
Υπνοδωμάτια:2-3
Μπάνια:1-2
Αποθήκη:ν
Επαγγελματική χρήση:ν

Το Ρέθυμνο καθημερινά αποτελεί θέμα συζήτησης για τους λάτρεις της φύσης, της πολυτέλειας και των όμορφων διακοπών, με αποτέλεσμα καθόλη τη διάρκεια του έτους, με αποκορύφωμα το καλοκαίρι να σφύζει από ζωή. Δεδομένο βέβαια είναι , πως σπάνια κάποιος θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο μόνο μια φορά! Συνεπώς θα ήταν μια καλή λύση να αποκτήσει τον προσωπικό του χώρο ώστε να έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί. Σε περίπτωση βέβαια, όπου επιθυμείτε να εισχωρήσετε στον τομέα του τουρισμού, η περιοχή του Ρεθύμνου είναι μια ιδανική επιλογή ώστε να αποκτήσετε τα δικά σας ακίνητα προς εκμετάλλευση.

Μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου διατίθεται ένα πολυτελέστατο κτίριο, το οποίο αποτελείται από 5 ευρύχωρες κατοικίες, με τις 4 εξ αυτών να αποτελούν μεγάλα διαμερίσματα, ενώ το τελευταίο να είναι ένα καλόγουστο studio. Το συγκρότημα, είναι χτισμένο με κάθε απαραίτητη μελέτη για την εξυπηρέτηση όσων κατοικούν σε αυτό, προσφέροντας παράλληλα άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και στα σημεία που σφύζουν από ζωή!!! 

Τα μεγάλα διαμερίσματα προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις, με τα περισσότερα εξ αυτών να διαθέτουν 3 υπνοδωμάτια και το άλλο να έχει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, με το σύνολο αυτών να είναι εξοπλισμένα με μεγάλες ντουλάπες. Όλα τα διαμερίσματα, επίσης, προσφέρουν μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για να καλύπτει τις κύριες ανάγκες των κατοίκων της, έναν μεγάλο ενιαίο χώρο καθιστικού - τραπεζαρίας για στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Ένα μπάνιο και ένα wc, συμπληρώνουν ακόμη, τα διαμερίσματα, ενώ τα μεγαλύτερα εξ αυτών διαθέτουν και ιδιωτική αποθήκη. Τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων δίνουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την υπέροχη θέα προς το Κρητικό Πέλαγος, αλλά και το φυσικό άλσος προς το Νότο.

Πρόκειται για μια όμορφη επιλογή και μια ιδανική ευκαιρία για να δημιουργήσετε τη δική σας επένδυση σε ένα τουριστικό μέρος που ο καθένας θα ήθελε να επισκεφθεί!!!

Ρέθυμνο


Ο πληθυσμός του ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους. Το Κάστρο Φορτέντζα, οι βυζαντινές και οι βενετσιάνικες εκκλησίες, οι μιναρέδες και οι τουρκικές βρύσες, τα παλιά σπίτια και τα τοξωτά περάσματα, δίνουν στην πόλη μια μαγική ομορφιά.

Επισκεφτείτε την συνοικία Μασταμπά, τη Λότζια των Ενετών, το τζαμί Νερατζές, το Μητροπολιτικό Μέγαρο, την Πινακοθήκη και Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, Το Σπήλαιο Γερανίου, το μουσείο Εναλίας Ζωής, τον δημοτικό κήπο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο. Δοκιμάστε βραστή γίδα και κρέας "οφτό".

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!