Ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου στην περιοχή Δωδεκάνησα / Ρόδος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1497
Κατάσταση:ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Υπνοδωμάτια:43

Το νησί των Ιπποτών μπορεί να δημιουργήσει ένα ιδανικό φόντο για τη δική σας επένδυση στον τουρισμό! Η Ρόδος αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό για όποιον αγαπά τη φύση, επιδιώκει την ηρεμία και τη γαλήνη ενός μαγευτικού τοπίου, αλλά και για όποιον επιθυμεί να ζήσει την έντονη νυχτερινή διασκέδαση! Συνεπώς αποτελεί ιδανικό μέρος για να επενδύσει κανείς...

Στο πλαίσιο αυτό σας παρουσιάζουμε μια μοναδική ευκαιρία για τουριστική επένδυση στο Φαληράκι της Ρόδου, μόλις 3 km από την καρδιά του νησιού! Συγκεκριμένα, διατίθεται μια ξενοδοχειακή μονάδα 3 αστέρων με 43 δωμάτια στο σύνολο δυο κτιρίων. Στο ένα κύριο κτίσμα υπάρχουν 16 studios και το άλλο κτίριο να διαθέτει 16 δωμάτια, 4 studios και 3 διαμερίσματα. Στην εκπληκτική αυτή μονάδα υπάρχει μια μεγάλη υπαίθρια πισίνα και ένα σνακ -μπαρ στον χώρο αυτό ώστε να απολαμβάνουν οι ενοικιαστές κολύμβηση σε συνδυασμό με ψυχαγωγία. 

Το ακίνητο βρίσκεται επάνω στην Εθνική Οδό Ρόδου - Λίνδου και αποτελεί σημείο εύκολης πρόσβασης τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με τη συγκοινωνία, ώστε να αποτελεί πόλο έλξης όλων των επισκεπτών.

Μια ιδανική επιλογή για την ανάπτυξη ενός τουριστικού επιχειρηματικού σχεδίου παρουσιάζεται μπροστά σας....μη χάσετε αυτή την ευκαιρία!!

Ρόδος


Βρίσκεται πολύ κοντά στις ακτές τις Μικράς Ασίας. Στη Ρόδο θα θαυμάσετε ένα από τα εφτά θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, τον Κολοσσό. Το Μεσαιωνικό Κάστρο του νησιού, ζωντανεύει την εποχή των Ιπποτών με παραμυθένιο τρόπο. Εξαιτίας της έντονης ιστορικότητας της, η Ρόδος έχει ανακηρυχτεί από την «Ουνέσκο», παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς. Η πόλη της Ρόδου χωρίζεται στη Νέα Πόλη, εκτός των τειχών του Κάστρου και την Παλιά που βρίσκεται μέσα στα τείχη.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Επισκεφτείτε τη Μεσαιωνική Πόλη, το Καστέλο, τον Πύργο του Ωρολογίου, το Αρχαίο Λιμάνι, τα τζαμιά, το Διοικητήριο, το Φρούριο του Αγίου Νικόλα, τα μουσεία Αρχαιολογικό, Λαογραφικό και βυζαντινό, το Ενυδρείο, τη Δημοτική Πινακοθήκη και τη Μουσουλμανική Βιβλιοθήκη.
 • Οι πιο γνωστές παραλίες βρίσκονται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού. Η κουζίνα συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με την ανατολίτικη, Όπως αγκινάρες γεμιστές με κιμά, παστίτσιο τυλιχτό, ροδίτικες τούρτες με γλυκό τυρί κεφαλίσιο και βλήτα γιαχνί με καυτερή πιπεριά.
 • Εξορμήστε στις περιοχές Αρχάγγελος με την Παναγία την Τσαμπίκα, Αφάντου, Έμπωνας, Ιαλυσός με την αρχαία ακρόπολη και τον Λόφο Του Γολγοθά, το Φαληράκι με τις υπέροχες παραλίες του, την Καταβία, το Κιόταρι, την Κοσκινού, την Κρεμαστή, τη Λίνδο, τον Μονόλιθο, τις Πεταλούδες και τον Σαλάκο με τα ρωμαϊκά λουτρά.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!