Ξενοδοχείο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου στην περιοχή Δωδεκάνησα / Ρόδος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Ξενοδοχείο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
 • Ξενοδοχείο στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1521
Έτος κατασκευής:2016
Εμβαδόν:1.000 m2

Η Ρόδος δεν προσφέρει μόνο όμορφες παραλίες, ξέγνοιαστα βράδια και στιγμές χαλάρωσης, αλλά και μια εξαιρετική ατμόσφαιρα βγαλμένη από μια άλλη εποχή. Η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου δεσπόζει στο νησί χαρίζοντας στιγμές σαν παραμύθι στους κατοίκους και τους επισκέπτες. Ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν το νησί των Δωδεκανήσων για να περάσουν τις διακοπές τους. Παρουσιάζεται, επομένως, ως ιδανικός τόπος για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει μια κερδοφόρα τουριστική επένδυση.

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάζεται μια εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας επαγγελματικό μέλλον, αποκτώντας ένα μικρό boutique hotel 1.000m2, που διατίθεται στη Μεσαιωνική Πόλη. Σε τρία επίπεδα αναπτύσσεται ένας εκπληκτικός χώρος βγαλμένος από την ιστορία του τόπου που μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική πηγή εισοδήματος. Το ισόγειο του κτιρίου είναι μισθωμένο προς ένα ικανοποιητικό ποσό και χρησιμοποιείται ως χώρος λιανικού εμπορίου από γνωστή και αξιόπιστη αλυσίδα S/M. Το επίπεδο του πρώτου ορόφου καταλαμβάνεται από τα 18 δίκλινα δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες. Όλοι οι χώροι φιλοξενίας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με όλες τις ανέσεις (μικροσυσκευές, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση κλπ) για τη διαμονή του καθενός, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή για όλους. 

Εν συνεχεία, ο υπόγειος χώρος του ακινήτου αποτελεί πραγματικό στολίδι καθώς εκεί βρίσκεται ένας αρχαιολογικός χώρος όπου συνδέεται με την ιστορία της υπόλοιπης πόλης. Τα ερείπια ολόκληρης της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου ενώνονται, με το υπόγειο του ξενοδοχείου να αποτελούν μέρος αυτής της συνένωσης. Στο υπόγειο, βέβαια, υπάρχουν και οι εγκαταστάσεις παροχής ενέργειας του ξενοδοχείου για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του.

Ο χώρος είναι ένα πραγματικό κόσμημα στο εσωτερικό της Παλιάς Πόλης, μόλις 800 μ. από Μεγάλου Μαγίστρου Παλάτι, 200μ. από Marina Gate, 300μ από την περίφημη οδό των Βράδια και λιγότερο από 1 χλμ από το Μανδράκι, στη Νέα Πόλη. Παρατηρείται πως πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να ξεκινήσει την προσωπική του τουριστική επένδυση. Εαν σκεφθεί κανείς πως το ακίνητο υπέστη ολοκληρωμένη ανακαίνιση το 2016, το ξενοδοχείο αυτό είναι σε θέση για πολλά χρόνια ακόμη να αποτελέσει μια εξαιρετική επιχειρηματική κίνηση.

Ρόδος


Βρίσκεται πολύ κοντά στις ακτές τις Μικράς Ασίας. Στη Ρόδο θα θαυμάσετε ένα από τα εφτά θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, τον Κολοσσό. Το Μεσαιωνικό Κάστρο του νησιού, ζωντανεύει την εποχή των Ιπποτών με παραμυθένιο τρόπο. Εξαιτίας της έντονης ιστορικότητας της, η Ρόδος έχει ανακηρυχτεί από την «Ουνέσκο», παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς. Η πόλη της Ρόδου χωρίζεται στη Νέα Πόλη, εκτός των τειχών του Κάστρου και την Παλιά που βρίσκεται μέσα στα τείχη.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Επισκεφτείτε τη Μεσαιωνική Πόλη, το Καστέλο, τον Πύργο του Ωρολογίου, το Αρχαίο Λιμάνι, τα τζαμιά, το Διοικητήριο, το Φρούριο του Αγίου Νικόλα, τα μουσεία Αρχαιολογικό, Λαογραφικό και βυζαντινό, το Ενυδρείο, τη Δημοτική Πινακοθήκη και τη Μουσουλμανική Βιβλιοθήκη.
 • Οι πιο γνωστές παραλίες βρίσκονται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού. Η κουζίνα συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με την ανατολίτικη, Όπως αγκινάρες γεμιστές με κιμά, παστίτσιο τυλιχτό, ροδίτικες τούρτες με γλυκό τυρί κεφαλίσιο και βλήτα γιαχνί με καυτερή πιπεριά.
 • Εξορμήστε στις περιοχές Αρχάγγελος με την Παναγία την Τσαμπίκα, Αφάντου, Έμπωνας, Ιαλυσός με την αρχαία ακρόπολη και τον Λόφο Του Γολγοθά, το Φαληράκι με τις υπέροχες παραλίες του, την Καταβία, το Κιόταρι, την Κοσκινού, την Κρεμαστή, τη Λίνδο, τον Μονόλιθο, τις Πεταλούδες και τον Σαλάκο με τα ρωμαϊκά λουτρά.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!