Ξενοδοχείο στη Ρόδο στην περιοχή Δωδεκάνησα / Ρόδος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Ξενοδοχείο στη Ρόδο
 • Ξενοδοχείο στη Ρόδο
 • Ξενοδοχείο στη Ρόδο
 • Ξενοδοχείο στη Ρόδο
 • Ξενοδοχείο στη Ρόδο
 • Ξενοδοχείο στη Ρόδο
 • Ξενοδοχείο στη Ρόδο
 • Ξενοδοχείο στη Ρόδο
 • Ξενοδοχείο στη Ρόδο
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1523
Εμβαδόν:5.479 m2
Parking:ν

Το νησί των Ιπποτών μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για μια δυναμική τουριστική επένδυση, καθώς ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν τη Ρόδο για τις διακοπές τους. Σε μικρή απόσταση από κέντρο της Παλαιάς Πόλης βρίσκεται ένα εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα 5.479m2, το οποίο διατίθεται, έτοιμο να σας προσφέρει ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Το ξενοδοχείο αυτό, είναι χαρακτηρισμένο με 3 αστέρια και βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, που σας φέρνει κοντά σε όλες τις ομορφιές του νησιού και τα σημαντικά του σημεία αυτού (Εμπορικό Λιμάνι 1000μ, Καζίνο 100 m, Μαρίνα Μανδρακίου 300 m, Old Town 700m, Αεροδρόμιο 14 χιλιόμετρα).

Το κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο 2.132m2, ενώ αναπτύσσεται σε 5 ορόφους διαθέτοντας και υπόγειο, το οποίο χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης για τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα. Το ξενοδοχείο διαθέτει 140 δωμάτια, με τα 76 δίκλινα, τα 38 4κλινα, τα 7 μονόκλινα και 19 σουίτες, με συνολική δυναμικότητα 387 κλινών. Παράλληλα, υπάρχει ένα πολυτελές εστιατόριο, αλλά και μια μεγάλη βεράντα που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης με την απέραντη θέα να απλώνεται μπροστά στους φιλοξενούμενους.

Η θέση της επένδυσης διευκολύνει τον κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει τις ομορφιές του νησιού και να ζήσει όλη την πολυτέλεια που του προσφέρει. Από στιγμές νυχτερινής διασκέδασης, έως ημερήσιες κρουαζιέρες οι ευκαιρίες ψυχαγωγίας είναι αμέτρητες στο νησί της Ρόδου και η περιοχή του Νιοχωρίου διευκολύνει την πρόσβαση στις περισσότερες από αυτές. Πρόκειται για μια εκπληκτική ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας επένδυση μπροστά στην οργανωμένη παραλία στο Μανδράκι και να κατακτήσετε τον τουριστικό τομέα!

Ρόδος


Βρίσκεται πολύ κοντά στις ακτές τις Μικράς Ασίας. Στη Ρόδο θα θαυμάσετε ένα από τα εφτά θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, τον Κολοσσό. Το Μεσαιωνικό Κάστρο του νησιού, ζωντανεύει την εποχή των Ιπποτών με παραμυθένιο τρόπο. Εξαιτίας της έντονης ιστορικότητας της, η Ρόδος έχει ανακηρυχτεί από την «Ουνέσκο», παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς. Η πόλη της Ρόδου χωρίζεται στη Νέα Πόλη, εκτός των τειχών του Κάστρου και την Παλιά που βρίσκεται μέσα στα τείχη.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Επισκεφτείτε τη Μεσαιωνική Πόλη, το Καστέλο, τον Πύργο του Ωρολογίου, το Αρχαίο Λιμάνι, τα τζαμιά, το Διοικητήριο, το Φρούριο του Αγίου Νικόλα, τα μουσεία Αρχαιολογικό, Λαογραφικό και βυζαντινό, το Ενυδρείο, τη Δημοτική Πινακοθήκη και τη Μουσουλμανική Βιβλιοθήκη.
 • Οι πιο γνωστές παραλίες βρίσκονται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού. Η κουζίνα συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με την ανατολίτικη, Όπως αγκινάρες γεμιστές με κιμά, παστίτσιο τυλιχτό, ροδίτικες τούρτες με γλυκό τυρί κεφαλίσιο και βλήτα γιαχνί με καυτερή πιπεριά.
 • Εξορμήστε στις περιοχές Αρχάγγελος με την Παναγία την Τσαμπίκα, Αφάντου, Έμπωνας, Ιαλυσός με την αρχαία ακρόπολη και τον Λόφο Του Γολγοθά, το Φαληράκι με τις υπέροχες παραλίες του, την Καταβία, το Κιόταρι, την Κοσκινού, την Κρεμαστή, τη Λίνδο, τον Μονόλιθο, τις Πεταλούδες και τον Σαλάκο με τα ρωμαϊκά λουτρά.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!