Ξενοδοχειακά Διαμερίσματα & Βίλλα στην Ρόδο στην περιοχή Δωδεκάνησα / Ρόδος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Ξενοδοχειακά Διαμερίσματα & Βίλλα στην Ρόδο
  • Ξενοδοχειακά Διαμερίσματα & Βίλλα στην Ρόδο
  • Ξενοδοχειακά Διαμερίσματα & Βίλλα στην Ρόδο
  • Ξενοδοχειακά Διαμερίσματα & Βίλλα στην Ρόδο
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1525
Πισίνα:ν

Ανάμεσα σε έναν τόπο γεμάτο ιστορία και φυσικές ομορφιές μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια εκπληκτική επένδυση που θα του προσφέρει ένα ικανοποιητικό εισόδημα, αλλά και ισχυρή θέση στον τουριστικό τομέα της χώρας. Κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις μπορεί να αποκτήσει μια ενδιαφέρουσα επένδυση γεμάτη πολυτέλεια και άνεση. Στο πλαίσιο αυτό, στην παραλία Ιξια της Ρόδου διατίθενται ξενοδοχειακά διαμερίσματα και βίλα, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν την προσωπική σας επένδυση.

Πρόκειται για ένα όμορφο Hotel & Apartments, το οποίο βρίσκεται σε μια μαγική τοποθεσία, στο κέντρο της Ιξιάς. Η επένδυση αυτή αφορά 24 διαμερίσματα, επιφανείας από 38m2 έως 40m2,  όπου μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα και 5 studios 25m2 τριών ατόμων. Η συνολική επιφάνεια κατασκευής φθάνει τα 1.150m2, με την πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων να δεσπόζει στον εξωτερικό χώρο.  Παρέχονται, ακόμη, αρκετές ανέσεις για μια ήρεμη και άνετη διαμονή. Επιπλέον, το τμήμα της βίλλας καταλαμβάνει 166m2, με 4 δωμάτια να είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες.

Η συνολική έκταση της επένδυσης είναι κατασκευασμένη σε οικόπεδο 9.800m2, με τα 5.000m2, να ανήκουν στον ιδιωτικό τομέα της δασοκομίας. Τα οικόπεδα στο τμήμα που εφάπτεται με την πισίνα ενώνονται και έτσι το τμήμα των διαμερισμάτων μπορεί να αποτελέσει ενιαία επένδυση με αυτό της βίλλας. Στο σημείο αυτό να αναφερθεί πως η ξενοδοχειακή μονάδα μπορεί να πωληθεί μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με τη βίλλα. 

 

Ρόδος


Βρίσκεται πολύ κοντά στις ακτές τις Μικράς Ασίας. Στη Ρόδο θα θαυμάσετε ένα από τα εφτά θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, τον Κολοσσό. Το Μεσαιωνικό Κάστρο του νησιού, ζωντανεύει την εποχή των Ιπποτών με παραμυθένιο τρόπο. Εξαιτίας της έντονης ιστορικότητας της, η Ρόδος έχει ανακηρυχτεί από την «Ουνέσκο», παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς. Η πόλη της Ρόδου χωρίζεται στη Νέα Πόλη, εκτός των τειχών του Κάστρου και την Παλιά που βρίσκεται μέσα στα τείχη.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
  • Επισκεφτείτε τη Μεσαιωνική Πόλη, το Καστέλο, τον Πύργο του Ωρολογίου, το Αρχαίο Λιμάνι, τα τζαμιά, το Διοικητήριο, το Φρούριο του Αγίου Νικόλα, τα μουσεία Αρχαιολογικό, Λαογραφικό και βυζαντινό, το Ενυδρείο, τη Δημοτική Πινακοθήκη και τη Μουσουλμανική Βιβλιοθήκη.
  • Οι πιο γνωστές παραλίες βρίσκονται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού. Η κουζίνα συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με την ανατολίτικη, Όπως αγκινάρες γεμιστές με κιμά, παστίτσιο τυλιχτό, ροδίτικες τούρτες με γλυκό τυρί κεφαλίσιο και βλήτα γιαχνί με καυτερή πιπεριά.
  • Εξορμήστε στις περιοχές Αρχάγγελος με την Παναγία την Τσαμπίκα, Αφάντου, Έμπωνας, Ιαλυσός με την αρχαία ακρόπολη και τον Λόφο Του Γολγοθά, το Φαληράκι με τις υπέροχες παραλίες του, την Καταβία, το Κιόταρι, την Κοσκινού, την Κρεμαστή, τη Λίνδο, τον Μονόλιθο, τις Πεταλούδες και τον Σαλάκο με τα ρωμαϊκά λουτρά.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!