Μονοκατοικία στη Σέριφο στην περιοχή Κυκλάδες / Σέριφος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Μονοκατοικία στη Σέριφο
 • Μονοκατοικία στη Σέριφο
 • Μονοκατοικία στη Σέριφο
 • Μονοκατοικία στη Σέριφο
 • Μονοκατοικία στη Σέριφο
 • Μονοκατοικία στη Σέριφο
 • Μονοκατοικία στη Σέριφο
 • Μονοκατοικία στη Σέριφο
 • Μονοκατοικία στη Σέριφο
 • Μονοκατοικία στη Σέριφο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 190.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1490
Κατάσταση:ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 2007
Εμβαδόν:85 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:1
Επιπλωμένο:ν

Ο νησιωτικός χώρος της Ελλάδος έχει να παρουσιάσει μια ιδιαίτερη αίγλη και μια αρχιτεκτονική που αποτελεί ξεχωριστή σχολή μελέτης. Μέσα στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί η θάλασσα και το τοπίο κάθε νησιού της χώρας μας, μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει το δικό του όνειρο αρκεί να το επιθυμήσει!!! Στο νησί της Σερίφου παρουσιάζεται μια ιδανική ευκαιρία για να ζήσετε την παραδοσιακή ζωή της Ελληνικής νησιωτικής χώρας, με ένα μοναδικό ακίνητο που διατίθεται.

Πρόκειται για μια παραδοσιακή μονοκατοικία, στον παραδοσιακό οικισμό της Κάτω Χώρας, που συνολικά καταλαμβάνει 85m2, σε δύο επίπεδα, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί ακόμη μια κατοικία 115m2, καθώς το οικόπεδο στο οποίο υπάρχει το κτίσμα φθάνει την επιφάνεια των 286m2.  Κάνουμε λόγο για ένα ακίνητο που δέχθηκε ανακαίνιση το 2007 και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 1μπάνιο, όλα διαμορφωμένα με τρόπο όπου δημιουργούν την αίγλη μιας άλλης εποχής. Να σημειωθεί πως διατίθεται μερικώς επιπλωμένο με έπιπλα που αρμόζουν σε ένα παραδοσιακό ακίνητο.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει κανείς την κατοικία των ονείρων του, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Ελληνικής θάλασσας!!!

Σέριφος


Η Σέριφος, ένα μικρό κυκλαδίτικο γραφικό νησί, βρίσκεται σε απόσταση 73 ναυτικών μιλίων από τον Πειραιά. Το πλούσιο υπέδαφός του σε σιδηρομεταλλεύματα στηρίζει την οικονομία του νησιού από την αρχαιότητα.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Χώρα: Βρίσκεται πάνω σ’ έναν απότομο λόφο και διατηρεί την γραφικότητά της αλώβητη από τον τουρισμό. Απέχει 5χλμ από το λιμάνι και χωρίζεται στην Πάνω και την Κάτω Χώρα. Απολαύστε τη θέα από το Κάστρο στην κορυφή της Χώρας. Επισκεφτείτε το Λαογραφικό μουσείο στην Κάτω Χώρα και την Αρχαιολογική Συλλογή στην Άνω Χώρα.

 • Δοκιμάστε: παραδοσιακό κρασί, μαραθοτηγανήτες, κάπαρη, τηγανητές ντομάτες, κόκορα με μακαρόνια, ξiνομυζήθρα και μελόπιτα.

Λιβάδι: Βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού. Φημίζεται για την υπέροχη παραλία του μήκους 1,5χλμ. και αποτελεί ένα από τα τουριστικότερα μέρη και το κέντρο νυχτερινής ζωής του νησιού. Η παραλία ονομάζεται Αυλέμωνας και προσφέρεται για πληθώρα θαλάσσιων σπορ.

Άλλες παραλίες της περιοχής είναι το Μεγάλο Λιβάδι, τα Λιβαδάκια (παραλία γυμνιστών, το Καράβι, η Ψιλή Άμμος, ο Άγιος Σώστης και η Λία. Με σκάφος θα μπορέσετε να επισκεφτείτε τα νησάκια Σερφοπούλα και Βους.

Μεγάλο Λιβάδι: Γνωρίζει την ακμή του από τον 19ο αι. καθώς αποτελούσε το λιμάνι απ’ όπου γινόταν η μεταφορά των μεταλλευμάτων. Εκεί βρίσκεται και αριστοτεχνικά χτισμένο νεοκλασικό κτήριο του 19ου αι. όπου στεγαζόταν οι εταιρεία  μεταλλευμάτων. Επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου με τοιχογραφίες του 17ου αι.

Επισκεφτείτε και τα χωριά Παναγιά και Κουταλάς.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!