Ξενοδοχειακό Συγκρότημα κατοικιών στη Σαντορίνη στην περιοχή Κυκλάδες / Σαντορίνη

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Ξενοδοχειακό Συγκρότημα κατοικιών στη Σαντορίνη
 • Ξενοδοχειακό Συγκρότημα κατοικιών στη Σαντορίνη
 • Ξενοδοχειακό Συγκρότημα κατοικιών στη Σαντορίνη
 • Ξενοδοχειακό Συγκρότημα κατοικιών στη Σαντορίνη
 • Ξενοδοχειακό Συγκρότημα κατοικιών στη Σαντορίνη
 • Ξενοδοχειακό Συγκρότημα κατοικιών στη Σαντορίνη
 • Ξενοδοχειακό Συγκρότημα κατοικιών στη Σαντορίνη
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 5.000.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1504

Η Σαντορίνη δεσπόζει σε κάθε τουριστικό οδηγό, αναδεικνύοντας την ποιότητα των διακοπών , την ομορφιά της φύσης και το μοναδικό τοπίο που προσφέρει το νησί στο σύνολό του. Κάθε σημείο του νησιού αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες. Στην ατμόσφαιρα αυτή δεσπόζει ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο στην περιοχή Ακρωτήρι, προσφέροντας μοναδική θέα  την Καλντέρα, "που σχηματίζεται  από το 1613 π.χ., μετά την Μινωική έκρηξη, φθάνοντας 16 χιλιόμετρα", αποτελώντας μάλιστα τη μεγαλύτερη καλντέρα του κόσμου. Η μεγάλη έκταση της επένδυσης αυτής προσφέρει έναν εκπληκτικό χώρο που ξεκινά από την επαρχιακή οδό και φθάνει ως την παραλία της Καλντέρας, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό φόντο για τη δική σας τουριστική δράση.

Πρόκειται για μια επένδυση ολοκληρωμένη κατά το ήμισυ, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους ιδιοκτήτες να θέσουν τις δικές τους βάσεις στο επιχειρηματικό τους σχέδιο. Κάνοντας αναφορά στην υφιστάμενη κατάσταση , το κτιριακό συγκρότημα καταλαμβάνει επιφάνεια 998,85m2,  κτισμένο σε έκταση 13.000m2 η οποία αποτελεί τμήμα της ιδιοκτησίας που εκτείνεται σε 40.000m2. Το συγκρότημα περιλαμβάνει τρεις κατασκευές που αποτελούνται από δύο κτίρια, με έκαστη επιφάνεια τα 347,47m2, στην οποία αναπτύσσονται αντίστοιχα από 3 κατοικίες. Υπάρχει επίσης, ένα κτίριο σπήλαιο με πέντε studios, έχοντας μια συνολική έκταση 303,91 m2. 

Μελετώντας τις προοπτικές της ξενοδοχειακής μονάδας και λαμβάνοντας υπόψη πως το 2012 ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) ενέκρινε την καταλληλόλητα του οικοπέδου και την αρχιτεκτονική μελέτη των υφιστάμενων κτιρίων για τη λειτουργία των έντεκα επιπλωμένων κατοικιών με συνολική χωρητικότητα (52) κλίνες, παρατηρούμε πως πρόκειται για μια δυναμική επένδυση. Η πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η διαμόρφωση μιας ξενοδοχειακής μονάδας 52 κλινών σε μια ιδανική περιοχή για διακοπές στην καρδιά της Σαντορίνης, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Πισίνες, χώροι σάουνας, Spa, εστιατόρια, καφέ και υπέροχοι κήποι για περιπάτους και χαλάρωση μπορούν να συνοδεύουν τη διαμονή των επισκεπτών μετατρέποντάς την σε μαγική εμπειρία. Οι υπηρεσίες δωματίου, ρεσεψιόν και όλες οι βασικές παροχές (ασφάλεια, wi-fi, 24ωρη εξυπηρέτηση, ταχυδρομικές υπηρεσίες κλπ) και φυσικά η δυνατότητα φιλοξενίας ατόμων με ειδικές ανάγκες είναι δεδομένες για την πρότασή μας. Άλλωστε κάνουμε λόγο για μια πολυτελέστατη επένδυση, η οποία θα έχει τη δική σας πινελιά και θα μετατραπεί σε ένα ξεχωριστό θέρετρο ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες!!

Σαντορίνη


Η έκρηξη του ηφαιστείου το 1450π.Χ. υπήρξε καθοριστικής σημασίας για την ιστορία του νησιού της Σαντορίνης. Το παλιρροϊκό κύμα έφτασε ως τα παράλια της Κρήτης και κατέστρεψε ολοκληρωτικά τα ανάκτορα της Κνωσού.

Πριν από την έκρηξη η Σαντορίνη ονομαζόταν Στρογγύλη. Σαν τοπίο η Σαντορίνη είναι γεμάτοι μοναδικές αντιθέσεις που σου κόβουν την ανάσα, συνδυάζει το κόκκινο, μαύρο και σταχτί χρώμα των βράχων και των παραλιών της με τα κάτασπρα κυκλαδίτικα σπίτια και το καθηλωτικό ηλιοβασίλεμα.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Φηρά ή Θήρα: Βρίσκονται στο δυτικό τμήμα του νησιού. Είναι χτισμένα πάνω στα βράχια και αποτελούν την πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Το λιμάνι του νησιού ονομάζεται Αθηνιός και βρίσκεται κάτω από τα Θήρα.

 • Πνευματικά Κέντρα: Αυτό στο βενετσιάνικο Μέγαρο Γκύζη και το Μπελλώνειο Πνευματικό Κέντρο.
 • Εκκλησίες: Η Ορθόδοξη και η Καθολική Μητρόπολη.
 • Μουσεία: Το Αρχαιολογικό και το Λαογραφικό Μουσείο Εμμ. Λυγνού
 • Τουριστικό υποβρύχιο «ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 1»: Μέσα από το υποβρύχιο θα σας καθηλώσει το ναυάγιο και η Καλντέρα
 • Θηρασιά και Νέα Καμένη: Τα δύο σημεία του νησιού που καταλήγουν στο επιβλητικό ηφαίστειο!
 • Κολυμπήστε και κάντε θαλάσσια σπορ στην παραλία Καμάρι.

Οία: Είναι χτισμένη πάνω σε βράχους ύψους 350 μ. Τα σπίτια είναι σκαμμένα μέσα στο μαλακό βράχο σαν σπηλιές, τα υπόσκαφα. Το ηλιοβασίλεμα είναι μαγικό από αυτό το σημείο του νησιού.

 • Παραδοσιακός οικισμός Φοινικιάς
 • Ναυτικό Μουσείο
 • Παραλίες: Αμμούδι, Αρμένη, Μπαξέδες, Κουλούμπος.

Πύργος: Βρίσκεται σε απόσταση 7,5 χλμ. από τα Φηρά. Είναι ένα μεγάλο μεσογειακό χωριό χτισμένο στην πλαγιά του Προφήτη Ηλία, το ψηλότερο σημείο του νησιού.

 • Μοναστήρι Προφήτη Ηλία: Ιδρύθηκε το 1711 και απέχει 4χλμ. από το κέντρο του Πύργου. Εδώ στεγάζεται και το Λαογραφικό Μουσείο
 • Μεσαιωνικό Κάστρο: Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού.

Άλλες περιοχές της Σαντορίνης: Ακρωτήρι, Εμπόρειο/ Περίσσα, το Ημεροβίγλι με την ωραιότερη θέα του νησιού, το Καμάρι, Το Μεγαλοχώρι, η Μεσσαριά και ο Μονόλιθος.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!