Οικόπεδο στις Σπέτσες στην περιοχή Αργοσαρωνικός / Σπέτσες

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Οικόπεδο στις Σπέτσες
 • Οικόπεδο στις Σπέτσες
 • Οικόπεδο στις Σπέτσες
 • Οικόπεδο στις Σπέτσες
 • Οικόπεδο στις Σπέτσες
 • Οικόπεδο στις Σπέτσες
 • Οικόπεδο στις Σπέτσες
 • Οικόπεδο στις Σπέτσες
 • Οικόπεδο στις Σπέτσες
 • Οικόπεδο στις Σπέτσες
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 300.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1408
Απόσταση από θάλασσα:50m
Επαγγελματική χρήση:ν

Κάνοντας αναφορά στους κοντινούς προορισμούς της Αθήνας, στους οποίους μπορεί κανείς να απολαύσει τη φύση, την ηρεμία και ταυτόχρονα να συναντήσει κόσμο μέσα στην αίγλη ενός ιστορικού τόπου, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις Σπέτσες. Ένα νησί με ιστορία που αποτελεί τόπο έλξης για πολλούς ντόπιους και ξένους. Σε κεντρικό σημείο του νησιού, στην τοποθεσία Ντάπια, διατίθεται προς πώληση ένα γωνιακό, διαμπερές οικόπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο επιφανείας 256m2, με κτίσμα 80m2.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο το οποίο είναι εντεταγμένο στο σχέδιο πόλης και σύμφωνα με τον συντελεστή δόμησης έχει τη δυνατότητα να χτίσει 135m2, ενώ διαθέτει τις εγκαταστάσεις για νερό και φως έτοιμες προς λειτουργία. Ανοιχτό από 3 πλευρές το οικόπεδο ευνοεί την ανέγερση ενός κτιρίου το οποίο θα είναι ευάερο και ευήλιο, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για τους νέους ιδιοκτήτες. 

Το ακίνητο αυτό είναι ιδανικό και για επαγγελματική χρήση, με την αξιοποίησή του για την ανέγερση ενός τουριστικού καταλύματος που θα συνάδει με τη φύση και την ιστορία του τόπου. Μέσα σε ένα κλίμα μοναδικό και ανάμεσα σε κτίρια που έχουν αφήσει ιστορία στο νησί, μπορείτε να δημιουργήσετε και το δικό σας ακίνητο που θα συζητηθεί!!! Η θέση του άλλωστε ευνοεί την επαγγελματική αξιοποίησή του, καθώς βρίσκεται μέσα στην αγορά του νησιού, με τα καταστήματα εστίασης να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, ενώ η θάλασσα αποτελεί κύριο πλεονέκτημα του ακινήτου απέχοντας από αυτό μόλις 50 μέτρα.

Σπέτσες


Το λιμάνι και η πρωτεύουσα του νησιού έχουν χαρακτηριστει διατηρητέες περιοχές και διακρίνονται για τα εντυπωσιακά νεοκλασσικά τους κτήρια. Δέξια του λιμ’νιού θα θαυμάσετε το άγαλμα της Μπουμπουλίνας, καθώς οι Σπέτσες είναι η γεννέτηρα της ηρωίδας της Επανάστασης.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Επισκεφτείτε το σπίτι και ιδιωτικό μουσείο της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, τη σπηλιά του Μπεκίρι, το Μουσείο των Σπετσών, την Παναγία της Άρματος, το «Ρολόι της Πόλης» και το διατηρητέο Δημαρχείο.

Παραλίες: Άγιοι Ανάργυροι, Ξυλοκέριζα, Αγία Παρασκευή, Κουνουπίτσα, Σχολές, Άγιος Μάμμας, Βρέλλου, Μπιθιστάμνα, Λιγονέρι και Αγία Μαρίνα. Απολαύστε την έντονη νυχτερινή ζωή και τα παραδοσιακά προιόντα όπως αμυγδαλωτά, ψάρι αλά σπετσιώτα και τα γλυκά του κουταλιού.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!