Οικόπεδο στα Σύβοτα στην περιοχή Ήπειρος / Σύβοτα

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στα Σύβοτα
  • Οικόπεδο στα Σύβοτα
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 130.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1424
Εμβαδόν:620 m2
Απόσταση από θάλασσα:300m
Επαγγελματική χρήση:ν

Μια προνομιακή επένδυση μπορεί να πραγματοποιηθεί στα Σύβοτα, 300 μέτρα από τον κεντρικό λιμένα της περιοχής, καθώς διατίθεται ένα οικόπεδο επιφανείας 620m2. Πρόκειται για ένα οικόπεδο στην όμορφη παραθαλάσσια περιοχή της Θεσπρωτίας, όπου το καταπράσινο τοπίο χάνεται στο γαλάζιο της θάλασσας.

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο Ἀ ζώνης, ενώ βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού και μάλιστα σε άμεση επαφή με τον κεντρικό δρόμο των Συβότων. Να σημειωθεί πως πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να χτίσει την προσωπική του επένδυση με γρήγορους ρυθμούς, αποφεύγοντας την γραφειοκρατία, καθώς διαθέτει ήδη ισχύουσα άδεια για την οικοδόμηση 4 πολυτελών κατοικιών 78m2 έκαστη. Σε κάθε κατοικία, μάλιστα αντιστοιχεί ιδιόκτητος κήπος επιφανείας 40 έως  60m2. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική επένδυση στα Σύβοτα και να στεγάσετε την οικογένειά σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να αυξήσετε το προσωπικό σας εισόδημα με μια πλούσια επένδυση.

Σύβοτα


Βρίσκονται στο Νομό Θεσπρωτίας και αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη της Δυτικής Ελλάδας. Γύρω από το γραφικό χωριό θα δείτε τέσσερα καταπράσινα νησάκια, Χοιρονήσι, Άγιος Νικόλαος, Μουρτεμένο και Μαύρο Όρος, στα οποία μπορείτε να εξορμήσετε με καΐκι.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
  • Επισκεφτείτε τον οχυρωμένο οικισμό της κλασσικής Ελληνιστικής Περιόδου στη Φασκομηλιά και το Πολυνέρι, Καθώς και το εγκαταλελειμμένο χωριό της Βραχώνας. Με τακτικά δρομολόγια έχετε πρόσβαση στην Κέρκυρα, τους Παξούς και του Αντίπαξους που βρίσκονται απέναντι.
  • Κολυμπήστε στις παραλίες Μικρή Μέγα Άμμος, Ζάβια, Πισίνα, Γαλλικός Μώλος, Ζέρη, Πέρδικα, Μεγάλο Στάφο, Αρίλλα, Καραβοστασιό.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!