Σύρος, τρία οικόπεδα στην περιοχή Κυκλάδες / Σύρος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Σύρος, τρία οικόπεδα
 • Σύρος, τρία οικόπεδα
 • Σύρος, τρία οικόπεδα
 • Σύρος, τρία οικόπεδα
 • Σύρος, τρία οικόπεδα
Domgreek
Τιμή ακινήτου: ΑΠΟ 120.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1404
Εμβαδόν:1.000 - 500 & 1.300 m2
Επαγγελματική χρήση:ν

Η Σύρος ως η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, διαθέτει έναν κοσμοπολίτικο αέρα και μια πολυτέλεια στην ατμόσφαιρα, που ο καθένας θα επιθυμούσε να βιώσει έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Με την Ερμούπολη να δεσπόζει στο νησί, όλοι οι οικισμοί του παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη ομορφιά. Η πλούσια αρχιτεκτονική και η πολυτέλεια των κτιρίων, δίνουν στο περιβάλλον την αίγλη που αρμόζει σε μια πρωτεύουσα. Μπορείτε κι εσείς να γίνετε μέρος αυτής της πολυτέλειας και να δημιουργήσετε την προσωπική σας κατοικία ή την ιδιωτική σας επένδυση σε ένα τουριστικό νησί γεμάτο ομορφιά. Δημιουργήστε, λοιπόν, τη δική σας επένδυση σε ένα από τα 3 οικόπεδα που διατίθενται προς πώληση στο νησί της Σύρου.

Το πρώτο οικόπεδο διατίθεται στην περιοχή του Φοίνικα, επάνω στην οδό προς τον οικισμό της Κοκκινιάς. Πρόκειται για ένα οικόπεδο 1000m2, το οποίο έχει τη δυνατότητα να χτίσει 400m2.

Το δεύτερο οικόπεδο βρίσκεται στον οικισμό Ποσειδωνία, στην περιοχή Βούλγαρη. Επάνω στο κύμα, με φόντο την υπέροχη θάλασσα του Αιγαίου, διατίθεται αυτό το ακίνητο των 500m2, για το οποίο έχει εκδοθεί άδεια οικοδομής για κτίριο επιφανείας 380m2.

Το τρίτο οικόπεδο επιφανείας 1.300m2, βρίσκεται στην περιοχή Μέγα Γιαλός μπροστά στη θάλασσα. Το οικόπεδο αυτό έχει τη δυνατότητα να χτίσει 400m2. 

Τρείς μοναδικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας χώρο στο όμορφο νησί της Σύρου!!!

Σύρος


Μέχρι το πρώτο μισό του 20ου αι. και πριν από την ανάπτυξη του Πειραιά ήταν το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Το 1823 ιδρύθηκε στη Σύρο το πρώτο νοσοκομείο και το 1833 το πρώτο Γυμνάσιο της Ελλάδας. Υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά, εμπορικά και βιομηχανικά κέντρα της χώρας. Είναι γνωστή και ως «Αρχόντισσα των Κυκλάδων».

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Ερμούπολη: Αποτελεί την πρωτεύουσα και το λιμάνι της Σύρου. Την διακρίνει η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, που θυμίζει ευρωπαϊκή πόλη του 19ου αι.

 • Πλατεία Μιαούλη: Εδώ είναι το Δημαρχείο κατασκευή του Τσίλερ και πολλά αρχοντικά.
 • Δημοτικό Θέατρο Απόλλων: Η μικρογραφία της σκάλας του Μιλάνου, κατασκευή του αρχιτέκτονα Chabeau.
 • Μουσεία: Αρχαιολογικό, Βιομηχανικό, Κυκλαδικής Τέχνης, Ιστορικό Αρχείο Κυκλάδων.
 • Επίσης θα δείτε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου του πλουσίου, το Καρνάγιο του Ταρσανά, την νεκρόπολη στο λόφο της Χαλανδριανής, το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, το Πρώτο Γυμνάσιο της Ελλάδας, τη Σχολή των Εμποροπλοιάρχων και το Καζίνο της Σύρου.
 • Παραλίες: Αστέρια, Άγιος Νικόλαος, Τάληρο, Βαγγελίδη και Απολίμνου.
 • Δοκιμάστε τα συριανά λουκούμια, την πρόβεια γραβιέρα Σαν Μιχάλη, σύγκλινο και το ψάρι "γούνα, και απολαύστε την έντονη νυχτερινή ζωή.

Άνω Σύρος: Φημίζεται για την γραφικότητα της με τα τείχη, τα καντούνια και τις καμάρες, Πάνω από την μεσαιωνική συνοικία των Ενετών, δεσπόζει ο καθεδρικός ναός του Αγίου Γεωργίου, τα δύο μοναστήρια των Καπουτσίνων και το μοναστήρι των Ιησουιτών με την εκκλησία της Παναγίας της Καρμήλου.

Αξίζει να επισκεφτείτε το κέντρο Ιστορικών Μελετών της Καθολικής Επισκοπής, την Έκθεση Λαογραφικών Κειμένων, το Ιστορικό Αρχείο, το μουσείο του Μάρκου Βαμβακάρη και το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης.

Γαλησσάς: Βρίσκεται σε απόσταση 9χλμ. από την Ερμούπολη. Αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα βασίλεια του Αιγαίου περιτριγυρισμένος από  καταπράσινους λόφους.  Είναι χτισμένος στη θέση της προϊστορικής περιοχής Γαλησσού και θεωρείται η σημαντικότερη τοποθεσία της Σύρου.

Αξίζει να επισκεφτείτε την αρχαία Ακρόπολη, τα εκκλησάκια του Αγίου Κυριάκου και Αγίου Στεφάνου και τα ερείπια του μικρού φρουρίου. Φημισμένες παραλίες είναι αυτή του όρμου Γαλησσά και του Αρμέου.

Ποσειδωνία: Θεωρείται το καλοκαιρινό θέρετρο των αστών ντόπιων και απέχει 13χλμ. από την πρωτεύουσα της Σύρου. Αξίζει να θαυμάσετε τα αρχοντικά της Ντελαγκράτσιας και την Παρακοπή.

Η παραλία του όρμου και αυτή των Αγκαθωπών, που διακόπτεται από δύο ξεχωριστά τμήματα αμμουδιάς, έχουν τόσο καθαρά νερά που αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Άλλες αξιόλογες περιοχές της Σύρου είναι ο Μέγας Γιαλός, ο Φοίνικας, ο Αζόλιμνος, το Κίνι και η Βάρη

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!