Μεζονέτα στη Σύρο στην περιοχή Κυκλάδες / Σύρος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Μεζονέτα στη Σύρο
 • Μεζονέτα στη Σύρο
 • Μεζονέτα στη Σύρο
 • Μεζονέτα στη Σύρο
 • Μεζονέτα στη Σύρο
 • Μεζονέτα στη Σύρο
 • Μεζονέτα στη Σύρο
 • Μεζονέτα στη Σύρο
 • Μεζονέτα στη Σύρο
 • Μεζονέτα στη Σύρο
 • Μεζονέτα στη Σύρο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 300.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1427
Εμβαδόν:140 m2
Όροφος:3
Υπνοδωμάτια:4
Μπάνια:3
Κήπος:ν
Πισίνα:ν

Οι Κυκλάδες, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα συμπλέγματα νησιών της χώρας, με μεγάλη ιστορία και φυσική ομορφιά. Η πλούσια κουλτούρα των νησιών τους και η εξαιρετική αρχιτεκτονική τους, δημιουργούν συνθήκες μοναδικής ομορφιάς, με αποτέλεσμα να αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης τουριστών. Θα επιθυμούσατε κι εσείς να ζήσετε μέσα στην κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα των Κυκλάδων; Μια από τις πλέον ιδανικές επιλογές για τη διαμονή σας είναι η Σύρος, η Πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στην οποία διατίθεται μια μοναδική ημιτελής κατοικία, σε ένα όμορφο συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Πρόκειται για μια κατοικία η οποία είναι χτισμένη σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, σε μια περιοχή όπου βρίσκεται μόλις 3km από το κέντρο του νησιού, αλλά και μόλις 2 ώρες και 15 λεπτά με το καράβι από την Αθήνα. Σε μια ήσυχη περιοχή με μοναδική ομορφιά και πλούσιο περιβάλλον μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο για τις διακοπές σας ή ακόμη και μια ιδανική επένδυση για τουριστική εκμετάλλευση.

Η ξεχωριστή κατοικία του συγκροτήματος με την ονομασία ''Μ1'' αποτελείται από 3 επίπεδα, ξεκινώντας από το ημιυπόγειο, το οποίο καταλαμβάνει 57m2, το ισόγειο που είναι επίσης 57m2 και τον 1ο όροφο των 26m2. Το ημιυπόγειο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 1 master υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο και έναν χώρο υποδοχής. Το επόμενο επίπεδο, αυτό του ισογείου διαθέτει την είσοδο, το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα, ενώ στον 1ο όροφο υπάρχει ένα master υπνοδωμάτιο, το οποίο διαθέτει και ιδιωτική βεράντα. 

Ο εξωτερικός χώρος του ακινήτου μπορεί να διαμορφωθεί σε πραγματικό παράδεισο για τους νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι μάλιστα είναι σε θέση να επιλέξουν τα φυτά και τη αρχιτεκτονική του ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Προτείνεται βέβαια, το ξύλο, η πέτρα και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, ωστόσο, οι ιδιοκτήτες μπορούν να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του οικοπέδου. Στην μπροστινή όψη του οικοπέδου σχεδιάζεται να κατασκευασθεί μια πισίνα που θα προσφέρει τη δυνατότητα για στιγμές κολύμβησης και χαλάρωσης. Τέλος, να σημειωθεί πως προτείνεται στους νέους ιδιοκτήτες να ακολουθήσουν τα υπάρχοντα σχέδια για την αποπεράτωση του ακινήτου, ωστόσο, είναι σε θέση να ακολουθήσουν το δικό τους γούτο και να δημιουργήσουν την κατοικία των ονείρων τους.

 

Σύρος


Μέχρι το πρώτο μισό του 20ου αι. και πριν από την ανάπτυξη του Πειραιά ήταν το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Το 1823 ιδρύθηκε στη Σύρο το πρώτο νοσοκομείο και το 1833 το πρώτο Γυμνάσιο της Ελλάδας. Υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά, εμπορικά και βιομηχανικά κέντρα της χώρας. Είναι γνωστή και ως «Αρχόντισσα των Κυκλάδων».

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Ερμούπολη: Αποτελεί την πρωτεύουσα και το λιμάνι της Σύρου. Την διακρίνει η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, που θυμίζει ευρωπαϊκή πόλη του 19ου αι.

 • Πλατεία Μιαούλη: Εδώ είναι το Δημαρχείο κατασκευή του Τσίλερ και πολλά αρχοντικά.
 • Δημοτικό Θέατρο Απόλλων: Η μικρογραφία της σκάλας του Μιλάνου, κατασκευή του αρχιτέκτονα Chabeau.
 • Μουσεία: Αρχαιολογικό, Βιομηχανικό, Κυκλαδικής Τέχνης, Ιστορικό Αρχείο Κυκλάδων.
 • Επίσης θα δείτε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου του πλουσίου, το Καρνάγιο του Ταρσανά, την νεκρόπολη στο λόφο της Χαλανδριανής, το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, το Πρώτο Γυμνάσιο της Ελλάδας, τη Σχολή των Εμποροπλοιάρχων και το Καζίνο της Σύρου.
 • Παραλίες: Αστέρια, Άγιος Νικόλαος, Τάληρο, Βαγγελίδη και Απολίμνου.
 • Δοκιμάστε τα συριανά λουκούμια, την πρόβεια γραβιέρα Σαν Μιχάλη, σύγκλινο και το ψάρι "γούνα, και απολαύστε την έντονη νυχτερινή ζωή.

Άνω Σύρος: Φημίζεται για την γραφικότητα της με τα τείχη, τα καντούνια και τις καμάρες, Πάνω από την μεσαιωνική συνοικία των Ενετών, δεσπόζει ο καθεδρικός ναός του Αγίου Γεωργίου, τα δύο μοναστήρια των Καπουτσίνων και το μοναστήρι των Ιησουιτών με την εκκλησία της Παναγίας της Καρμήλου.

Αξίζει να επισκεφτείτε το κέντρο Ιστορικών Μελετών της Καθολικής Επισκοπής, την Έκθεση Λαογραφικών Κειμένων, το Ιστορικό Αρχείο, το μουσείο του Μάρκου Βαμβακάρη και το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης.

Γαλησσάς: Βρίσκεται σε απόσταση 9χλμ. από την Ερμούπολη. Αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα βασίλεια του Αιγαίου περιτριγυρισμένος από  καταπράσινους λόφους.  Είναι χτισμένος στη θέση της προϊστορικής περιοχής Γαλησσού και θεωρείται η σημαντικότερη τοποθεσία της Σύρου.

Αξίζει να επισκεφτείτε την αρχαία Ακρόπολη, τα εκκλησάκια του Αγίου Κυριάκου και Αγίου Στεφάνου και τα ερείπια του μικρού φρουρίου. Φημισμένες παραλίες είναι αυτή του όρμου Γαλησσά και του Αρμέου.

Ποσειδωνία: Θεωρείται το καλοκαιρινό θέρετρο των αστών ντόπιων και απέχει 13χλμ. από την πρωτεύουσα της Σύρου. Αξίζει να θαυμάσετε τα αρχοντικά της Ντελαγκράτσιας και την Παρακοπή.

Η παραλία του όρμου και αυτή των Αγκαθωπών, που διακόπτεται από δύο ξεχωριστά τμήματα αμμουδιάς, έχουν τόσο καθαρά νερά που αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Άλλες αξιόλογες περιοχές της Σύρου είναι ο Μέγας Γιαλός, ο Φοίνικας, ο Αζόλιμνος, το Κίνι και η Βάρη

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!