Εμπορικό κέντρο στην Σύρο στην περιοχή Κυκλάδες / Σύρος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Εμπορικό κέντρο στην Σύρο
 • Εμπορικό κέντρο στην Σύρο
 • Εμπορικό κέντρο στην Σύρο
 • Εμπορικό κέντρο στην Σύρο
 • Εμπορικό κέντρο στην Σύρο
 • Εμπορικό κέντρο στην Σύρο
 • Εμπορικό κέντρο στην Σύρο
Domgreek
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1543
Εμβαδόν:3.100 m2

Η Πρωτεύουσα των Κυκλάδων αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι στο Αιγαίο, που καθημερινά την επισκέπτονται ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες. Η Σύρος, με την εξαιρετική αρχιτεκτονική και την πολυτέλεια που δεσπόζει σε κάθε της γωνιά, μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική έναρξη για μια δυναμική επένδυση. Η Πλατεία Ηρώων είναι σημείο αναφοράς για όποιον έχει επισκεφθεί έστω μια φορά τη Σύρο.

Επί της Νικηφόρου Μανδηλαρά, πωλείται ένα εξαιρετικό ακίνητο, επαγγελματικής στέγης, με επιφάνεια 3.100m2. Πρόκειται για ένα εμπορικό κέντρο, με πρόσοψη σε κεντρικό δρόμο, το οποίο αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα και μπορεί να επιφέρει ένα ιδιαιτέρως ικανοποιητικό εισόδημα. Οι χώροι του εμπορικού κέντρου ξεκινούν από το υπόγειο και φθάνουν έως τον 2ο όροφο, με τις χρήσεις να είναι διαχωρισμένες με απόλυτα λειτουργικό τρόπο. Συγκεκριμένα, ξεκινώντας από το υπόγειο, υπάρχουν οι αποθήκες και οι χώροι στάθμευσης για τη σωστή λειτουργία του κέντρου. Εν συνεχεία, στο ισόγειο του κτιρίου, υπάρχουν τα εμπορικά καταστήματα, που δημιουργούν μια μεγάλη αγοραστική δύναμη για την περιοχή. Τέλος, ο 1ος και 2ος όροφος του κτιρίου κατακλύζονται από γραφεία. Παρατηρείται πως έχει γίνει εξαιρετική μελέτη των χώρων, αλλά και της αρχιτεκτονικής, δίνοντας παράλληλα μια πνοή στο οργανωμένο εμπόριο της περιοχής. Ένα ιδανικό κτίριο με πολλές προοπτικές για όποιον επιθυμεί να κάνει μια δυναμική επένδυση. 

Σύρος


Μέχρι το πρώτο μισό του 20ου αι. και πριν από την ανάπτυξη του Πειραιά ήταν το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Το 1823 ιδρύθηκε στη Σύρο το πρώτο νοσοκομείο και το 1833 το πρώτο Γυμνάσιο της Ελλάδας. Υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά, εμπορικά και βιομηχανικά κέντρα της χώρας. Είναι γνωστή και ως «Αρχόντισσα των Κυκλάδων».

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Ερμούπολη: Αποτελεί την πρωτεύουσα και το λιμάνι της Σύρου. Την διακρίνει η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, που θυμίζει ευρωπαϊκή πόλη του 19ου αι.

 • Πλατεία Μιαούλη: Εδώ είναι το Δημαρχείο κατασκευή του Τσίλερ και πολλά αρχοντικά.
 • Δημοτικό Θέατρο Απόλλων: Η μικρογραφία της σκάλας του Μιλάνου, κατασκευή του αρχιτέκτονα Chabeau.
 • Μουσεία: Αρχαιολογικό, Βιομηχανικό, Κυκλαδικής Τέχνης, Ιστορικό Αρχείο Κυκλάδων.
 • Επίσης θα δείτε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου του πλουσίου, το Καρνάγιο του Ταρσανά, την νεκρόπολη στο λόφο της Χαλανδριανής, το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, το Πρώτο Γυμνάσιο της Ελλάδας, τη Σχολή των Εμποροπλοιάρχων και το Καζίνο της Σύρου.
 • Παραλίες: Αστέρια, Άγιος Νικόλαος, Τάληρο, Βαγγελίδη και Απολίμνου.
 • Δοκιμάστε τα συριανά λουκούμια, την πρόβεια γραβιέρα Σαν Μιχάλη, σύγκλινο και το ψάρι "γούνα, και απολαύστε την έντονη νυχτερινή ζωή.

Άνω Σύρος: Φημίζεται για την γραφικότητα της με τα τείχη, τα καντούνια και τις καμάρες, Πάνω από την μεσαιωνική συνοικία των Ενετών, δεσπόζει ο καθεδρικός ναός του Αγίου Γεωργίου, τα δύο μοναστήρια των Καπουτσίνων και το μοναστήρι των Ιησουιτών με την εκκλησία της Παναγίας της Καρμήλου.

Αξίζει να επισκεφτείτε το κέντρο Ιστορικών Μελετών της Καθολικής Επισκοπής, την Έκθεση Λαογραφικών Κειμένων, το Ιστορικό Αρχείο, το μουσείο του Μάρκου Βαμβακάρη και το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης.

Γαλησσάς: Βρίσκεται σε απόσταση 9χλμ. από την Ερμούπολη. Αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα βασίλεια του Αιγαίου περιτριγυρισμένος από  καταπράσινους λόφους.  Είναι χτισμένος στη θέση της προϊστορικής περιοχής Γαλησσού και θεωρείται η σημαντικότερη τοποθεσία της Σύρου.

Αξίζει να επισκεφτείτε την αρχαία Ακρόπολη, τα εκκλησάκια του Αγίου Κυριάκου και Αγίου Στεφάνου και τα ερείπια του μικρού φρουρίου. Φημισμένες παραλίες είναι αυτή του όρμου Γαλησσά και του Αρμέου.

Ποσειδωνία: Θεωρείται το καλοκαιρινό θέρετρο των αστών ντόπιων και απέχει 13χλμ. από την πρωτεύουσα της Σύρου. Αξίζει να θαυμάσετε τα αρχοντικά της Ντελαγκράτσιας και την Παρακοπή.

Η παραλία του όρμου και αυτή των Αγκαθωπών, που διακόπτεται από δύο ξεχωριστά τμήματα αμμουδιάς, έχουν τόσο καθαρά νερά που αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Άλλες αξιόλογες περιοχές της Σύρου είναι ο Μέγας Γιαλός, ο Φοίνικας, ο Αζόλιμνος, το Κίνι και η Βάρη

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!