Δυο Μονοκατοικίες στην Τήνο στην περιοχή Κυκλάδες / Τήνος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Δυο Μονοκατοικίες στην Τήνο
 • Δυο Μονοκατοικίες στην Τήνο
 • Δυο Μονοκατοικίες στην Τήνο
 • Δυο Μονοκατοικίες στην Τήνο
 • Δυο Μονοκατοικίες στην Τήνο
 • Δυο Μονοκατοικίες στην Τήνο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 70.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1561
Επαγγελματική χρήση:ν

 Σε απόσταση που δεν ξεπερνά τα 3 χιλιόμετρα από την Χώρα της Τήνου, παρουσιάζεται μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Δυο όμορφα κτίρια μπορούν να αποτελέσουν μια δυναμική επένδυση για όποιον επιθυμεί να εισχωρήσει στον τουριστικό τομέα της χώρας. Η περιοχή αυτή, που είναι γνωστή ως οικισμός Κιόνια, προσφέρει ένα όμορφο περιβάλλον, με τις ενδιαφέρουσες παραλίες που τον πλαισιώνουν. Οργανωμένες πλαζ, αλλά και ήσυχες παραλίες, που απέχουν μόνο λίγα λεπτά δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για διακοπές. 

Στο πλαίσιο αυτό, μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε ορισμένες κατοικίες, οι οποίες θα μπορούν να διατίθενται προς μίσθωση. Ο οικισμός, άλλωστε χαρακτηρίζεται από το τουριστικό του ύφος, μέρος του οποίου θα μπορείτε από αύριο να είστε κι εσείς. Πρόκειται για 2 κτίρια που περιλαμβάνουν 5 κατοικίες, διαθέσιμες και έτοιμες προς αξιοποίηση. Το πρώτο κτίριο διαθέτει ένα οροφοδιαμέρισμα 65m2, στο οποίο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 2 κουζίνες και 2 βεράντες. Το διαμέρισμα αυτό είναι γωνιακό και διαμπερές, με αποτέλεσμα να προσφέρει ένα ευάερο και ευήλιο περιβάλλον για διαμονή. Το 2ο κτίριο, αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα, με το ισόγειο να διαθέτει 2 γκαρσονιέρες 25m2 η μια, με 5m2 βεράντα και η άλλη 30m2, καθώς η βεράντα είναι κλειστή ως ημιυπαίθριος. Στον 1ο όροφο του κτιρίου, 2 όμοιες γκαρσονιέρες με κοινόχρηστη βεράντα 30m2.  Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα να ενωθούν και να αποτελέσουν ένα μεγάλο διαμέρισμα. Τέλος, να σημειωθεί πως στο ισόγειου αυτού του κτιρίου υπάρχει μια ακόμη κατοικία, η οποία συνεχίζεται στο οικόπεδο στην πίσω πλευρά και καταλαμβάνει 100m2.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία, να αποκτήσετε μια επένδυση που θα σας προσφέρει ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό εισόδημα. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να χαθεί και αποκτήστε το δικό σας λιθαράκι στο χώρο του Τουρισμού

Τήνος


Η Τήνος αποτελεί χώρο Χριστιανικής κατάνυξης καθώς ονομάζεται και το νησί της Μεγαλόχαρης, λόγω της ύπαρξης της εκκλησίας της Παναγίας της Ευαγγελίστριας. Ο χαρακτήρας όμως του νησιού και η απίστευτη γραφικότητά του έχουν να σας προσφέρουν στιγμές μοναδικής ομορφιάς.

Οι χρυσαφένιες αμμουδιές, τα πολύχρωμα λουλούδια, οι καταπράσινες κοιλάδες, οι γρανιτένιοι ογκόλιθοι και τα καταπληκτικά δείγματα της Τηνιακής Τέχνης και Αρχιτεκτονικής είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του υπέροχου νησιού.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Χώρα: Αποτελεί την πρωτεύουσα και το λιμάνι του νησιού, στην οποία δεσπόζει η εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας (1923). Δίπλα στην εκκλησία στεγάζεται η Πινακοθήκη και Γλυπτοθήκη Τηνίων Καλλιτεχνών.
 • Επίσης στη Χώρα θα θαυμάσετε την γραφική συνοικία Παλλάδα με το καθολικό μοναστήρι Saint Antonio (1743), το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας, τους περιστεριώνες, τα ηλιακά ρολόγια, την Βιβλιοθήκη, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Υπαίθριο θέατρο και τον ανεμόμυλο του Βαρβάνη. Επισκεφτείτε τις παραλίες Σταυρός, Άγιος Μάρκος, Άγιος Φωκάς, Παχιά Άμμος, και Αϊ Σώστης. η Τήνος φημίζεται για την πλούσια κουζίνα της που περιλαμβάνει όλων των ειδών τα εδέσματα και για το καλό ρακί της.
 • Κάμπος: Απέχει 10χλμ. από τη Χώρα. Στην περιοχή υπάρχουν πάνω από 200 περίτεχνοι περιστεριώνες από σχιστόλιθο, σπουδαία δείγματα λαϊκής αρχιτεκτονικής και τεχνοτροπίας, μοναδικά παγκοσμίως.
 • Θα συναντήσετε τον Ανεμόμυλο του Κοσμά, τον αρχαιολογικού ενδιαφέροντος οικισμό «Του Πολέμου ο Κάμπος», τον οικισμό της Ξυνάρας, την μεσαιωνική πρωτεύουσα Ξώμπουργο καθώς και την Καθολική Μητρόπολη. Πολύ όμορφες και ήσυχες παραλίες είναι του Αγίου Πωμανού και του Όρμου Απλανιάς.
 • Πύργος: Θεωρείται ένα υπαίθριο αρχιτεκτονικό Μουσείο και από τα αρχαιότερα χωριά των Κυκλάδων. Στον Πύργο γεννήθηκε ο γλύπτης Γιαννούλης Χαλεπάς και εδώ θα βρείτε και το Μουσείο Χαλεπά. Αξίζει να επισκεφτείτε «Την Κόρη του Πύργου», τον αρχαιότερο οικισμό της Τήνου, την Σχολή Καλών Τεχνών, την μαρμάρινη βρύση (1778) και τα γραφικά γύρω χωριά
 • Άλλες περιοχές της Τήνου άξιες θαυμασμού είναι τα Κιόνια όπου βρίσκονται τα ερείπια του Αρχαίου Θεάτρου και το Σπήλαιο των Γαστρίων, η Κώμη, η Στενή και τα Υστέρνια.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!