Μεζονέτα στην Τήνο στην περιοχή Κυκλάδες / Τήνος

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Μεζονέτα στην Τήνο
 • Μεζονέτα στην Τήνο
 • Μεζονέτα στην Τήνο
 • Μεζονέτα στην Τήνο
 • Μεζονέτα στην Τήνο
 • Μεζονέτα στην Τήνο
 • Μεζονέτα στην Τήνο
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 320.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1279
Κατάσταση:ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Εμβαδόν:170 m2
Όροφος:2

Σε ένα μέρος όπου πνέει ο κοσμοπολίτικος αέρας σε συνδυασμό με τη θρησκευτική κατάνυξη, διατίθεται μια ημιτελής κατασκευή.

Στο νησί της Τήνου, τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιηθεί μια έντονη οικοδομική δραστηριότητα, με ολοένα και περισσότερες προσωπικότητες του θεάματος να επιλέγουν το νησί ως τόπο παραθεριστικής κατοικίας. Η τουριστική ανάπτυξη του νησιού έχει μεταβληθεί την τελευταία δεκαετία, με τους επισκέπτες του νησιού να μην επιλέγουν πλέον την αυθημερόν επίσκεψη στην Τήνο (όπως γινόταν κατά κύριο λόγο παλαιότερα), αλλά αντιθέτως να διαμένουν στο νησί αρκετές ημέρες. Συνεπώς, ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των τουριστικών καταλυμάτων στην περιοχή, αλλά και των παραθεριστικών κατοικιών στη χώρα του νησιού και στις γύρω περιοχές.

Δική σας μοναδική κατοικία θα μπορούσε να είναι άμεσα η μεζονέτα των 170m2 (τα 70m2 χρήζουν τακτοποίησης) που διατίθεται σε οικόπεδο 1.050m2. Το ακίνητο έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ωστόσο, έχει παραμείνει στην εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία. Το γεγονός αυτό βέβαια, επιτρέπει στο νέο ιδιοκτήτη να διαμορφώσει το χώρο σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο και ανάγκες.

Η πανοραμική θέα από το ακίνητο και η αίγλη της ευρύτερης περιοχής δημιουργεί μια εικόνα ιδιαίτερης ομορφιάς και μοναδική επιλογή για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει ένα ακίνητο στη νησιωτική περιοχή της Ελλάδος χωρίς να απομακρύνεται πολύ από την Πρωτεύουσα της χώρας. 

Τήνος


Η Τήνος αποτελεί χώρο Χριστιανικής κατάνυξης καθώς ονομάζεται και το νησί της Μεγαλόχαρης, λόγω της ύπαρξης της εκκλησίας της Παναγίας της Ευαγγελίστριας. Ο χαρακτήρας όμως του νησιού και η απίστευτη γραφικότητά του έχουν να σας προσφέρουν στιγμές μοναδικής ομορφιάς.

Οι χρυσαφένιες αμμουδιές, τα πολύχρωμα λουλούδια, οι καταπράσινες κοιλάδες, οι γρανιτένιοι ογκόλιθοι και τα καταπληκτικά δείγματα της Τηνιακής Τέχνης και Αρχιτεκτονικής είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του υπέροχου νησιού.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Χώρα: Αποτελεί την πρωτεύουσα και το λιμάνι του νησιού, στην οποία δεσπόζει η εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας (1923). Δίπλα στην εκκλησία στεγάζεται η Πινακοθήκη και Γλυπτοθήκη Τηνίων Καλλιτεχνών.
 • Επίσης στη Χώρα θα θαυμάσετε την γραφική συνοικία Παλλάδα με το καθολικό μοναστήρι Saint Antonio (1743), το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας, τους περιστεριώνες, τα ηλιακά ρολόγια, την Βιβλιοθήκη, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Υπαίθριο θέατρο και τον ανεμόμυλο του Βαρβάνη. Επισκεφτείτε τις παραλίες Σταυρός, Άγιος Μάρκος, Άγιος Φωκάς, Παχιά Άμμος, και Αϊ Σώστης. η Τήνος φημίζεται για την πλούσια κουζίνα της που περιλαμβάνει όλων των ειδών τα εδέσματα και για το καλό ρακί της.
 • Κάμπος: Απέχει 10χλμ. από τη Χώρα. Στην περιοχή υπάρχουν πάνω από 200 περίτεχνοι περιστεριώνες από σχιστόλιθο, σπουδαία δείγματα λαϊκής αρχιτεκτονικής και τεχνοτροπίας, μοναδικά παγκοσμίως.
 • Θα συναντήσετε τον Ανεμόμυλο του Κοσμά, τον αρχαιολογικού ενδιαφέροντος οικισμό «Του Πολέμου ο Κάμπος», τον οικισμό της Ξυνάρας, την μεσαιωνική πρωτεύουσα Ξώμπουργο καθώς και την Καθολική Μητρόπολη. Πολύ όμορφες και ήσυχες παραλίες είναι του Αγίου Πωμανού και του Όρμου Απλανιάς.
 • Πύργος: Θεωρείται ένα υπαίθριο αρχιτεκτονικό Μουσείο και από τα αρχαιότερα χωριά των Κυκλάδων. Στον Πύργο γεννήθηκε ο γλύπτης Γιαννούλης Χαλεπάς και εδώ θα βρείτε και το Μουσείο Χαλεπά. Αξίζει να επισκεφτείτε «Την Κόρη του Πύργου», τον αρχαιότερο οικισμό της Τήνου, την Σχολή Καλών Τεχνών, την μαρμάρινη βρύση (1778) και τα γραφικά γύρω χωριά
 • Άλλες περιοχές της Τήνου άξιες θαυμασμού είναι τα Κιόνια όπου βρίσκονται τα ερείπια του Αρχαίου Θεάτρου και το Σπήλαιο των Γαστρίων, η Κώμη, η Στενή και τα Υστέρνια.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!