Συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί Χαλκιδικής στην περιοχή Κεντρική Μακεδονία / Χαλκιδική

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί Χαλκιδικής
Domgreek
Τιμή ακινήτου: ΑΠΟ 1.000.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1410
Εμβαδόν:162 & 330 m2
Κήπος:ν
Πισίνα:ν
Επαγγελματική χρήση:ν

Να ζει κανείς την πολυτέλεια της Χαλκιδικής, είναι κάτι που επιθυμεί ο καθένας να βιώσει έστω για λίγες στιγμές της ζωής του. Ο κοσμοπολίτικος αέρας που εκπέμπει η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες, με τη Χαλκιδική να είναι στην κορυφή των Ελληνικών προορισμών. Παρακάτω παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία, να αποκτήσετε το προσωπικό σας ακίνητο ή μια ιδανική δυνατότητα να εισχωρήσετε στον τουριστικό κλάδο της χώρας και συγκεκριμένα στο Καστρί Χαλκιδικής. Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε αγροτεμάχιο 8.500m2, κυριολεκτικά μπροστά στη θάλασσα, δημιουργώντας συνθήκες ιδιωτικής παραλίας. 

Οι δυο κατοικίες είναι όμοιες με 162m2 να αποτελούν το σύνολο της εκάστοτε μεζονέτας και την αυλή τους να διαμορφώνεται στα 2.500m2 η καθεμιά. Οι δυο αυτές κατοικίες διαθέτουν 72m2 πισίνα που δίνουν τη δυνατότητα στους ενοίκους να απολαμβάνουν την κολύμβησή τους καθημερινά από την άνεση του σπιτιού τους. Η τρίτη κατοικία καταλαμβάνει 330m2, με αυλή 4.000m2 και πισίνα 90m2, ιδανική για μεγαλύτερες οικογένειες. Να σημειωθεί, βέβαια, πως ενώ το κέλυφος των κατοικιών δεν είναι δυνατό να μεταβληθεί, το εσωτερικό της κάθε μεζονέτας είναι αδιαμόρφωτο  ώστε να προσαρμοστεί τελικά στις ανάγκες των νέων ιδιοκτητών.

Χαλκιδική


Ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας αλλά και ολόκληρης τις Ελλάδας. Χωρίζεται σε τρεις χερσονήσους (τα γνωστά 3 πόδια της Χαλκιδικής), την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και το Άγιο Όρος.

Συνδυάζει μοναδικές αντιθέσεις με βουνό και θάλασσα, κοσμοπολίτικη ζωή και στιγμές ηρεμίας και αποτελεί τουριστικό θέρετρο για Έλληνες και ξένους.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Πολύγυρος: Είναι η πρψτεύουσα της Χαλκιδικής και απέχει 587χλμ. από την Αθήνα και 67χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Έχει κτιστεί στους πρόποδες του Χολομώντα, ένα βουνό πλούσιο σε ορρυκτά καθώς τα μεταλλεία του είναι γνώστα από την αρχαιότητα. Επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την Παλαίπορτα. Θαυμάστε την θέα και των τριων ποδιών της Χαλκιδικής και ξεκινήστε τις εξορμήσεις σας.
 • Άφυτος: Απέχει 48χλμ. από τον Πολύγυρο και η ιστορία της ξεκινάει από το348π.Χ. Ανήκει στη χερσόνησο της Κασσανδρας. Επισκεφτείτε τον παραδοσιακό οικισμό, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου(1858), τις πηγές Βρυσίτσα και Μουδουνού και το Λαογραφικό Μουσείο. Κολυμπήστην ομώνυμη παραλία καθώς και στην κοσμοπολίτικη παραλία της Καλλιθέας, που βρίσκεται κοντά.
 • Βουρβουρού: Βρίσκεται στην ανατολική Σιθωνία, σε απόσταση 56χλμ. από τον Πολύγυρο. Θα βρείτε όμρφες μικρές παραλίες-Όρμος της Παναγίας, Καρύδι- και θα επισκεφτείτε τα μικρά νησάκια μοναδικής ομορφιάς (Διάπορος) που την περιβάλουν. Η περιοχή έχει ιδιαίτερη τουριστική κίνηση.
 • Κασσάνδρα: Είναι κτισμένη κοντά στην αρχαία πόλη Μένδη. Απέχει 72χλμ. από τον Πολύγυρο. Επισκεφτείτε τα ερείπια της Αρχαίας Μένδης και το Φάρο. Κολυμπήστε στην παραλία Ποσείδι όπου τα Πεύκα φτάνουν μέχρι την ακρογιαλιά.
 • Καλλιθέα: Απέχει 51χλμ. από τον Πολύγυρο και έχει μεγάλη τουριστική κίνηση. Εδώ βρέθηκαν τα ιερά του Διονύσου και των Νυμφών.
 • Αμουλιανή: Μικρό νησί με πλούσια βλάστηση, ερημικές παραλίες αλλά και τουριστική κίνηση. Βρίσκεται απέναντι από την Τρυπητή.
 • Συκιά-Τορώνη: Ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Χαλκιδικής, κτισμένο από τον 14ο αι. με την παραδοσιακή αγιορίρικη αρχιτεκτονική. Θα θαυμασετε τους ανεμόμυλους του19ου αι. Η Τορώνη βρίσκεται 9χλμ. νότια της Συκιάς και είχε τον έλεγχο του λιμανιού Πόρτο Κουφό. Επισκεφτείτε τον αρχαίο οικισμό στην περιοχή Κούκος(11ος αι. π.Χ.) και τον Παλαιοχριστιανικό Ναό του Αγίου Αθανασίου (5ος αι. μ.Χ.).
 • Άλλες αξιόλογες περιοχές της Χαλκιδικής είναι η Ιερισσός με την διώρυγα του Ξέρξη, η Γαλάτιστα, η Γερακινή, η Κρυοπηγή, η Νέα Καλλικράτεια, ο Νέος Μαρμαράς, τα Νέα Μουδανιά με τον Πύργο του Ζωγράφου (14ος αι.), τη Νέα Όλυνθο με την Αρχαία Πόλη, τη Νέα Ποτίδεα με το Κάστρο και τη διώρυγα, τη Νέα Ρόδα, τη Νέα Σκιώνη, τη Νέα Φωκαία, το Νικήτα, την Ολυμπιάδα, την Ορμυλία, την Ουρανούπολη με το Φραγκόκαστρο και τον Πύργο του Πορφορίου (1344), το Παλιούρι, τα Πετράλωνα με το Σπήλαιο, το Πευκοχώρι, το Πόρτο Καρράς με τους ξακουστούς αμπελώνες, τα Πυργαδίκια, τον Ταξιάρχη και τον Χανιώτη.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!