Συγκρότημα κατοικιών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής στην περιοχή Κεντρική Μακεδονία / Χαλκιδική

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Συγκρότημα κατοικιών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής
 • Συγκρότημα κατοικιών στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 105.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Επενδύσεις
Κωδικός ακινήτου:DG 1493
Έτος κατασκευής:2008
Εμβαδόν:100 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:1
Απόσταση από θάλασσα:200m
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν
Αποθήκη:ν
Επαγγελματική χρήση:ν
Κλιματισμός:ν
Μπαλκόνια:ν

Η περιοχή της Ολυμπιάδας στην Χαλκιδική, τα τελευταία χρόνια έχει να παρουσιάσει ιδιαίτερη τουριστική ανάπτυξη, ενώ παράλληλα ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν την περιοχή και για μόνιμη διαμονή. Φαίνεται να έχει αναδειχθεί, σε μια νέα κοσμοπολίτικη περιοχή όπου συνδυάζει την πολυτέλεια με τον φυσικό πλούτο του τόπου και την πολυπολιτισμικότητα που προσφέρουν οι ντόπιοι και ξένοι τουρίστες. Θα ήταν επομένως, μια εξαιρετική επιλογή να επενδύσει κανείς στην Ολυμπιάδα, εάν επιθυμεί να εισχωρήσει στον τομέα του τουρισμού ή να αποκτήσει ένα ακίνητο προς μίσθωση.

Στο πλαίσιο αυτό, διατίθενται 2 όμορφες κατοικίες, οι οποίες εντάσσονται σε ένα εξαιρετικό συγκρότημα κατοικιών, με μεζονέτες, διαμερίσματα και μεγάλους αποθηκευτικούς και βοηθητικούς χώρους. Η κάθε κατοικία διαθέτει αυτονομία στη θέρμανση δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε ένοικο να νιώθει ανεξάρτητος.

Η πρώτη κατοικία που πωλείται καταλαμβάνει 48m2 και διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, ενιαίο χώρο κουζίνας σαλονιού, 1 wc, και ένα μεγάλο μπαλκόνι με εξαιρετική θέα. Το επόμενο ακίνητο προς διάθεση είναι μια μεζονέτα 100m2, με 2 υπνοδωμάτια, αποθήκη, 2 wc και ένα όμορφο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα ώστε να περνά κανείς μοναδικές στιγμές γαλήνης και ομορφιάς. 

Πρόκειται για μια εξαιρετική επένδυση, μόλις 200 μέτρα απο τη θάλασσα που θα μπορούσε κανείς εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό εισόδημα, καθώς όλες οι κατοικίες είναι μισθωμένες. Εσείς θα αφήσετε ανεκμετάλλευτη αυτή την ευκαιρία;

Χαλκιδική


Ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας αλλά και ολόκληρης τις Ελλάδας. Χωρίζεται σε τρεις χερσονήσους (τα γνωστά 3 πόδια της Χαλκιδικής), την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και το Άγιο Όρος.

Συνδυάζει μοναδικές αντιθέσεις με βουνό και θάλασσα, κοσμοπολίτικη ζωή και στιγμές ηρεμίας και αποτελεί τουριστικό θέρετρο για Έλληνες και ξένους.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Πολύγυρος: Είναι η πρψτεύουσα της Χαλκιδικής και απέχει 587χλμ. από την Αθήνα και 67χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Έχει κτιστεί στους πρόποδες του Χολομώντα, ένα βουνό πλούσιο σε ορρυκτά καθώς τα μεταλλεία του είναι γνώστα από την αρχαιότητα. Επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την Παλαίπορτα. Θαυμάστε την θέα και των τριων ποδιών της Χαλκιδικής και ξεκινήστε τις εξορμήσεις σας.
 • Άφυτος: Απέχει 48χλμ. από τον Πολύγυρο και η ιστορία της ξεκινάει από το348π.Χ. Ανήκει στη χερσόνησο της Κασσανδρας. Επισκεφτείτε τον παραδοσιακό οικισμό, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου(1858), τις πηγές Βρυσίτσα και Μουδουνού και το Λαογραφικό Μουσείο. Κολυμπήστην ομώνυμη παραλία καθώς και στην κοσμοπολίτικη παραλία της Καλλιθέας, που βρίσκεται κοντά.
 • Βουρβουρού: Βρίσκεται στην ανατολική Σιθωνία, σε απόσταση 56χλμ. από τον Πολύγυρο. Θα βρείτε όμρφες μικρές παραλίες-Όρμος της Παναγίας, Καρύδι- και θα επισκεφτείτε τα μικρά νησάκια μοναδικής ομορφιάς (Διάπορος) που την περιβάλουν. Η περιοχή έχει ιδιαίτερη τουριστική κίνηση.
 • Κασσάνδρα: Είναι κτισμένη κοντά στην αρχαία πόλη Μένδη. Απέχει 72χλμ. από τον Πολύγυρο. Επισκεφτείτε τα ερείπια της Αρχαίας Μένδης και το Φάρο. Κολυμπήστε στην παραλία Ποσείδι όπου τα Πεύκα φτάνουν μέχρι την ακρογιαλιά.
 • Καλλιθέα: Απέχει 51χλμ. από τον Πολύγυρο και έχει μεγάλη τουριστική κίνηση. Εδώ βρέθηκαν τα ιερά του Διονύσου και των Νυμφών.
 • Αμουλιανή: Μικρό νησί με πλούσια βλάστηση, ερημικές παραλίες αλλά και τουριστική κίνηση. Βρίσκεται απέναντι από την Τρυπητή.
 • Συκιά-Τορώνη: Ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Χαλκιδικής, κτισμένο από τον 14ο αι. με την παραδοσιακή αγιορίρικη αρχιτεκτονική. Θα θαυμασετε τους ανεμόμυλους του19ου αι. Η Τορώνη βρίσκεται 9χλμ. νότια της Συκιάς και είχε τον έλεγχο του λιμανιού Πόρτο Κουφό. Επισκεφτείτε τον αρχαίο οικισμό στην περιοχή Κούκος(11ος αι. π.Χ.) και τον Παλαιοχριστιανικό Ναό του Αγίου Αθανασίου (5ος αι. μ.Χ.).
 • Άλλες αξιόλογες περιοχές της Χαλκιδικής είναι η Ιερισσός με την διώρυγα του Ξέρξη, η Γαλάτιστα, η Γερακινή, η Κρυοπηγή, η Νέα Καλλικράτεια, ο Νέος Μαρμαράς, τα Νέα Μουδανιά με τον Πύργο του Ζωγράφου (14ος αι.), τη Νέα Όλυνθο με την Αρχαία Πόλη, τη Νέα Ποτίδεα με το Κάστρο και τη διώρυγα, τη Νέα Ρόδα, τη Νέα Σκιώνη, τη Νέα Φωκαία, το Νικήτα, την Ολυμπιάδα, την Ορμυλία, την Ουρανούπολη με το Φραγκόκαστρο και τον Πύργο του Πορφορίου (1344), το Παλιούρι, τα Πετράλωνα με το Σπήλαιο, το Πευκοχώρι, το Πόρτο Καρράς με τους ξακουστούς αμπελώνες, τα Πυργαδίκια, τον Ταξιάρχη και τον Χανιώτη.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!