Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής στην περιοχή Κεντρική Μακεδονία / Χαλκιδική

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
 • Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
 • Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
 • Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
 • Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
 • Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
 • Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
 • Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
 • Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
 • Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
 • Διαμέρισμα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 75.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1532
Έτος κατασκευής:1985
Κατάσταση:Ανακαίνιση 2008
Εμβαδόν:70 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:1
Πόρτα ασφαλείας:ν
Κλιματισμός:ν

Κάθε οικισμός της Χαλκιδικής αποτελεί ένα ακόμη στολίδι του Βορρά, με τους έλληνες και ξένους επισκέπτες της χώρας να επιθυμούν να ζήσουν λίγο από την κουλτούρα της περιοχής. Η Νέα Ηράκλεια, είναι ένας από τους οικισμούς που απέχουν 40km από τη Θεσσαλονίκη και δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες για μια ήσυχη διαμονή μέσα στη φύση. Μέσα σε ένα περιβάλλον φυσικής ομορφιάς, με την απέραντη αμμώδη παραλία να απλώνετε μπροστά στα μάτια σας, μπορείτε να αποκτήσετε ένα όμορφο διαμέρισμα που πωλείται, σε εξαιρετικό σημείο.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 70m2, το οποίο περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, μεγάλη κουζίνα, μπάνιο και χώρο υποδοχής. Το ακίνητο διαθέτει μια μεγάλη, γωνιακή βεράντα, στην οποία έχουν πρόσβαση όλα τα δωμάτια, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει κανείς από αυτή την απεριόριστη θέα της θάλασσας. Η όμορφη αυτή κατοικία έχει άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, καθώς απέχει ελάχιστα μέτρα από αυτή. Χαρακτηριστικό, δε, είναι πως μπροστά στην κατοικία υπάρχει μια μικρή παραλία για κολύμβηση. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με Κουφώματα έγχρωμα PVC συρόμενα με σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα και ατομικό καλοριφέρ με μπόιλερ. Ταυτόχρονα, η εξωτερική θωρακισμένη πόρτα, ενισχύει την ασφάλεια του ακινήτου σε μεγάλο επίπεδο.

Παραπλεύρως του ακινήτου,  στα 350m απόσταση, απλώνεται και η μεγάλη παραλία της περιοχής, όπου προσφέρει ακόμη και ψυχαγωγίας στα beach bars που διαθέτει. Επιπλέον, η κατοικία βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού, όπου παρέχει τη δυνατότητα για άμεση επαφή με τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής και τις υπηρεσίες. Παράλληλα, η συγκοινωνία της περιοχής διευκολύνει την πρόσβαση από και προς μεγάλους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής. Πρόκειται, λοιπόν, για μια εξαιρετική επιλογή για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει μια ήσυχη κατοικία σε έναν κοσμοπολίτικο Νομό.

Χαλκιδική


Ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας αλλά και ολόκληρης τις Ελλάδας. Χωρίζεται σε τρεις χερσονήσους (τα γνωστά 3 πόδια της Χαλκιδικής), την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και το Άγιο Όρος.

Συνδυάζει μοναδικές αντιθέσεις με βουνό και θάλασσα, κοσμοπολίτικη ζωή και στιγμές ηρεμίας και αποτελεί τουριστικό θέρετρο για Έλληνες και ξένους.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Πολύγυρος: Είναι η πρψτεύουσα της Χαλκιδικής και απέχει 587χλμ. από την Αθήνα και 67χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Έχει κτιστεί στους πρόποδες του Χολομώντα, ένα βουνό πλούσιο σε ορρυκτά καθώς τα μεταλλεία του είναι γνώστα από την αρχαιότητα. Επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την Παλαίπορτα. Θαυμάστε την θέα και των τριων ποδιών της Χαλκιδικής και ξεκινήστε τις εξορμήσεις σας.
 • Άφυτος: Απέχει 48χλμ. από τον Πολύγυρο και η ιστορία της ξεκινάει από το348π.Χ. Ανήκει στη χερσόνησο της Κασσανδρας. Επισκεφτείτε τον παραδοσιακό οικισμό, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου(1858), τις πηγές Βρυσίτσα και Μουδουνού και το Λαογραφικό Μουσείο. Κολυμπήστην ομώνυμη παραλία καθώς και στην κοσμοπολίτικη παραλία της Καλλιθέας, που βρίσκεται κοντά.
 • Βουρβουρού: Βρίσκεται στην ανατολική Σιθωνία, σε απόσταση 56χλμ. από τον Πολύγυρο. Θα βρείτε όμρφες μικρές παραλίες-Όρμος της Παναγίας, Καρύδι- και θα επισκεφτείτε τα μικρά νησάκια μοναδικής ομορφιάς (Διάπορος) που την περιβάλουν. Η περιοχή έχει ιδιαίτερη τουριστική κίνηση.
 • Κασσάνδρα: Είναι κτισμένη κοντά στην αρχαία πόλη Μένδη. Απέχει 72χλμ. από τον Πολύγυρο. Επισκεφτείτε τα ερείπια της Αρχαίας Μένδης και το Φάρο. Κολυμπήστε στην παραλία Ποσείδι όπου τα Πεύκα φτάνουν μέχρι την ακρογιαλιά.
 • Καλλιθέα: Απέχει 51χλμ. από τον Πολύγυρο και έχει μεγάλη τουριστική κίνηση. Εδώ βρέθηκαν τα ιερά του Διονύσου και των Νυμφών.
 • Αμουλιανή: Μικρό νησί με πλούσια βλάστηση, ερημικές παραλίες αλλά και τουριστική κίνηση. Βρίσκεται απέναντι από την Τρυπητή.
 • Συκιά-Τορώνη: Ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Χαλκιδικής, κτισμένο από τον 14ο αι. με την παραδοσιακή αγιορίρικη αρχιτεκτονική. Θα θαυμασετε τους ανεμόμυλους του19ου αι. Η Τορώνη βρίσκεται 9χλμ. νότια της Συκιάς και είχε τον έλεγχο του λιμανιού Πόρτο Κουφό. Επισκεφτείτε τον αρχαίο οικισμό στην περιοχή Κούκος(11ος αι. π.Χ.) και τον Παλαιοχριστιανικό Ναό του Αγίου Αθανασίου (5ος αι. μ.Χ.).
 • Άλλες αξιόλογες περιοχές της Χαλκιδικής είναι η Ιερισσός με την διώρυγα του Ξέρξη, η Γαλάτιστα, η Γερακινή, η Κρυοπηγή, η Νέα Καλλικράτεια, ο Νέος Μαρμαράς, τα Νέα Μουδανιά με τον Πύργο του Ζωγράφου (14ος αι.), τη Νέα Όλυνθο με την Αρχαία Πόλη, τη Νέα Ποτίδεα με το Κάστρο και τη διώρυγα, τη Νέα Ρόδα, τη Νέα Σκιώνη, τη Νέα Φωκαία, το Νικήτα, την Ολυμπιάδα, την Ορμυλία, την Ουρανούπολη με το Φραγκόκαστρο και τον Πύργο του Πορφορίου (1344), το Παλιούρι, τα Πετράλωνα με το Σπήλαιο, το Πευκοχώρι, το Πόρτο Καρράς με τους ξακουστούς αμπελώνες, τα Πυργαδίκια, τον Ταξιάρχη και τον Χανιώτη.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!