Μεζονέτα στη Γερακινή Χαλκιδικής στην περιοχή Κεντρική Μακεδονία / Χαλκιδική

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Μεζονέτα στη Γερακινή Χαλκιδικής
 • Μεζονέτα στη Γερακινή Χαλκιδικής
 • Μεζονέτα στη Γερακινή Χαλκιδικής
 • Μεζονέτα στη Γερακινή Χαλκιδικής
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 300.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα
Κωδικός ακινήτου:DG 1535
Εμβαδόν:100 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:1
Απόσταση από θάλασσα:300m

Μια περιοχή εκατοντάδες επιλογές!!! Ο λόγος γίνεται για την Χαλκιδική, η οποία με την κοσμοπολίτικη κουλτούρα της έχει εμπνεύσει κατοίκους και επισκέπτες!! Ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν να κατοικήσουν μόνιμα σε κάποια από τις όμορφες περιοχές της Χαλκιδικής. Θα μπορούσατε να είστε κι εσείς ένας από αυτούς αποκτώντας μια εξαιρετική μεζονέτα που διατίθεται στην Γερακινή, στα 70km από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια όμορφη κατοικία 100m2, χτισμένη σε ένα γωνιακό οικόπεδο επιφανείας 450m2. Το ισόγειο της κατοικίας περιλαμβάνει 1 σαλόνι, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο, ενώ ο 1ος όροφος χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, καθώς υπάρχει μόνο 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Όλοι οι χώροι του ακινήτου είναι ευάεροι και ευήλιοι, με τη θέα να είναι ανεμπόδιστη από κάθε σημείο της. Χαρακτηριστικό ''στολίδι'' του ακινήτου είναι η σκάλα που συνδέει τους 2 ορόφους κύρια κατοικίας (αλλά και το υπάρχον υπόγειο), όπου είναι φτιαγμένη από λευκό μάρμαρο Νάξου. Να σημειωθεί πως η κατοικία δεν διαθέτει πάτωμα και κουζίνα, με αποτέλεσμα να μπορεί ο νέος ιδιοκτήτης να αποδώσει τη δική του προσωπικότητα στον χώρο που θα αποκτήσει.

Η θάλασσα που απολαμβάνει κανείς από τη μεγάλη βεράντα της κατοικίας, απέχει μόλις 300m, δίνοντας του παράλληλα, τη δυνατότητα να κολυμπά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για μια εξαιρετική παραθεριστική ή μόνιμη κατοικία, αρκεί να το επιθυμήσετε πραγματικά. Η μεζονέτα στη Γερακινή Χαλκιδικής σας περιμένει, μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη!

Χαλκιδική


Ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας αλλά και ολόκληρης τις Ελλάδας. Χωρίζεται σε τρεις χερσονήσους (τα γνωστά 3 πόδια της Χαλκιδικής), την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και το Άγιο Όρος.

Συνδυάζει μοναδικές αντιθέσεις με βουνό και θάλασσα, κοσμοπολίτικη ζωή και στιγμές ηρεμίας και αποτελεί τουριστικό θέρετρο για Έλληνες και ξένους.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Πολύγυρος: Είναι η πρψτεύουσα της Χαλκιδικής και απέχει 587χλμ. από την Αθήνα και 67χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Έχει κτιστεί στους πρόποδες του Χολομώντα, ένα βουνό πλούσιο σε ορρυκτά καθώς τα μεταλλεία του είναι γνώστα από την αρχαιότητα. Επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την Παλαίπορτα. Θαυμάστε την θέα και των τριων ποδιών της Χαλκιδικής και ξεκινήστε τις εξορμήσεις σας.
 • Άφυτος: Απέχει 48χλμ. από τον Πολύγυρο και η ιστορία της ξεκινάει από το348π.Χ. Ανήκει στη χερσόνησο της Κασσανδρας. Επισκεφτείτε τον παραδοσιακό οικισμό, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου(1858), τις πηγές Βρυσίτσα και Μουδουνού και το Λαογραφικό Μουσείο. Κολυμπήστην ομώνυμη παραλία καθώς και στην κοσμοπολίτικη παραλία της Καλλιθέας, που βρίσκεται κοντά.
 • Βουρβουρού: Βρίσκεται στην ανατολική Σιθωνία, σε απόσταση 56χλμ. από τον Πολύγυρο. Θα βρείτε όμρφες μικρές παραλίες-Όρμος της Παναγίας, Καρύδι- και θα επισκεφτείτε τα μικρά νησάκια μοναδικής ομορφιάς (Διάπορος) που την περιβάλουν. Η περιοχή έχει ιδιαίτερη τουριστική κίνηση.
 • Κασσάνδρα: Είναι κτισμένη κοντά στην αρχαία πόλη Μένδη. Απέχει 72χλμ. από τον Πολύγυρο. Επισκεφτείτε τα ερείπια της Αρχαίας Μένδης και το Φάρο. Κολυμπήστε στην παραλία Ποσείδι όπου τα Πεύκα φτάνουν μέχρι την ακρογιαλιά.
 • Καλλιθέα: Απέχει 51χλμ. από τον Πολύγυρο και έχει μεγάλη τουριστική κίνηση. Εδώ βρέθηκαν τα ιερά του Διονύσου και των Νυμφών.
 • Αμουλιανή: Μικρό νησί με πλούσια βλάστηση, ερημικές παραλίες αλλά και τουριστική κίνηση. Βρίσκεται απέναντι από την Τρυπητή.
 • Συκιά-Τορώνη: Ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Χαλκιδικής, κτισμένο από τον 14ο αι. με την παραδοσιακή αγιορίρικη αρχιτεκτονική. Θα θαυμασετε τους ανεμόμυλους του19ου αι. Η Τορώνη βρίσκεται 9χλμ. νότια της Συκιάς και είχε τον έλεγχο του λιμανιού Πόρτο Κουφό. Επισκεφτείτε τον αρχαίο οικισμό στην περιοχή Κούκος(11ος αι. π.Χ.) και τον Παλαιοχριστιανικό Ναό του Αγίου Αθανασίου (5ος αι. μ.Χ.).
 • Άλλες αξιόλογες περιοχές της Χαλκιδικής είναι η Ιερισσός με την διώρυγα του Ξέρξη, η Γαλάτιστα, η Γερακινή, η Κρυοπηγή, η Νέα Καλλικράτεια, ο Νέος Μαρμαράς, τα Νέα Μουδανιά με τον Πύργο του Ζωγράφου (14ος αι.), τη Νέα Όλυνθο με την Αρχαία Πόλη, τη Νέα Ποτίδεα με το Κάστρο και τη διώρυγα, τη Νέα Ρόδα, τη Νέα Σκιώνη, τη Νέα Φωκαία, το Νικήτα, την Ολυμπιάδα, την Ορμυλία, την Ουρανούπολη με το Φραγκόκαστρο και τον Πύργο του Πορφορίου (1344), το Παλιούρι, τα Πετράλωνα με το Σπήλαιο, το Πευκοχώρι, το Πόρτο Καρράς με τους ξακουστούς αμπελώνες, τα Πυργαδίκια, τον Ταξιάρχη και τον Χανιώτη.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!