Οικόπεδο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής στην περιοχή Κεντρική Μακεδονία / Χαλκιδική

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Οικόπεδο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής
 • Οικόπεδο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής
 • Οικόπεδο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής
 • Οικόπεδο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής
 • Οικόπεδο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 100.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1337
Εμβαδόν:336,08 m2
Απόσταση από θάλασσα:500m

Η Κρυοπηγή Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, αποτελεί την κατεξοχήν κύρια προτίμηση ντόπιων και ξένων τουριστών για τις διακοπές τους. Κατά τους θερινούς μήνες η περιοχή σφύζει από ζωή και ο τόπος χαρακτηρίζεται από την κοσμοπολίτικη αύρα που φέρνουν μαζί τους οι επισκέπτες. Σε ένα τέτοιο μέρος, όπου αναπτύσσεται συνεχώς στον τομέα του τουρισμού, μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τον προσωπικό του παράδεισο.

Μια ιδανική ευκαιρία αποτελεί το οικόπεδο που διατίθεται στην Κρυοπηγή, εντός των ορίων του παλιού οικισμού. Ο συντελεστής δόμησης του οικοπέδου φθάνει ακόμη και το 0.8, με αποτέλεσμα να μπορεί να χτιστεί ένα όμορφο ακίνητο μέσα σε αυτό. Η θέση του, η οποία είναι δίπλα στην κεντρική πλατεία του οικισμού το καθιστά ακόμη πιο δελεαστικό, καθώς βρίσκεται στον παλμό τη αγοράς του τόπου. Επιπλέον, η θέα που έχει το οικόπεδο είναι ανεμπόδιστη και απεριόριστη, με τη θάλασσα που απέχει λιγότερο από 500 μέτρα, να απλώνεται μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών του ακινήτου. Να σημειωθεί πως στο οικόπεδο υφίσταται οίκημα επιφανείας 336,08m2 , το οποίο ωστόσο, θα προβεί σε κατεδάφιση προκειμένου να χτιστεί σύγχρονη κατοικία.

Πρόκειται λοιπόν για μια ιδανική επένδυση, για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει ένα ακίνητο στη Χαλκιδική, είτε πρόκειται να δημιουργήσει ένα ακίνητο για παραθεριστική κατοικία, είτε για ακίνητο προς εκμετάλλευση.

 

Χαλκιδική


Ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας αλλά και ολόκληρης τις Ελλάδας. Χωρίζεται σε τρεις χερσονήσους (τα γνωστά 3 πόδια της Χαλκιδικής), την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και το Άγιο Όρος.

Συνδυάζει μοναδικές αντιθέσεις με βουνό και θάλασσα, κοσμοπολίτικη ζωή και στιγμές ηρεμίας και αποτελεί τουριστικό θέρετρο για Έλληνες και ξένους.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Πολύγυρος: Είναι η πρψτεύουσα της Χαλκιδικής και απέχει 587χλμ. από την Αθήνα και 67χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Έχει κτιστεί στους πρόποδες του Χολομώντα, ένα βουνό πλούσιο σε ορρυκτά καθώς τα μεταλλεία του είναι γνώστα από την αρχαιότητα. Επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την Παλαίπορτα. Θαυμάστε την θέα και των τριων ποδιών της Χαλκιδικής και ξεκινήστε τις εξορμήσεις σας.
 • Άφυτος: Απέχει 48χλμ. από τον Πολύγυρο και η ιστορία της ξεκινάει από το348π.Χ. Ανήκει στη χερσόνησο της Κασσανδρας. Επισκεφτείτε τον παραδοσιακό οικισμό, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου(1858), τις πηγές Βρυσίτσα και Μουδουνού και το Λαογραφικό Μουσείο. Κολυμπήστην ομώνυμη παραλία καθώς και στην κοσμοπολίτικη παραλία της Καλλιθέας, που βρίσκεται κοντά.
 • Βουρβουρού: Βρίσκεται στην ανατολική Σιθωνία, σε απόσταση 56χλμ. από τον Πολύγυρο. Θα βρείτε όμρφες μικρές παραλίες-Όρμος της Παναγίας, Καρύδι- και θα επισκεφτείτε τα μικρά νησάκια μοναδικής ομορφιάς (Διάπορος) που την περιβάλουν. Η περιοχή έχει ιδιαίτερη τουριστική κίνηση.
 • Κασσάνδρα: Είναι κτισμένη κοντά στην αρχαία πόλη Μένδη. Απέχει 72χλμ. από τον Πολύγυρο. Επισκεφτείτε τα ερείπια της Αρχαίας Μένδης και το Φάρο. Κολυμπήστε στην παραλία Ποσείδι όπου τα Πεύκα φτάνουν μέχρι την ακρογιαλιά.
 • Καλλιθέα: Απέχει 51χλμ. από τον Πολύγυρο και έχει μεγάλη τουριστική κίνηση. Εδώ βρέθηκαν τα ιερά του Διονύσου και των Νυμφών.
 • Αμουλιανή: Μικρό νησί με πλούσια βλάστηση, ερημικές παραλίες αλλά και τουριστική κίνηση. Βρίσκεται απέναντι από την Τρυπητή.
 • Συκιά-Τορώνη: Ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Χαλκιδικής, κτισμένο από τον 14ο αι. με την παραδοσιακή αγιορίρικη αρχιτεκτονική. Θα θαυμασετε τους ανεμόμυλους του19ου αι. Η Τορώνη βρίσκεται 9χλμ. νότια της Συκιάς και είχε τον έλεγχο του λιμανιού Πόρτο Κουφό. Επισκεφτείτε τον αρχαίο οικισμό στην περιοχή Κούκος(11ος αι. π.Χ.) και τον Παλαιοχριστιανικό Ναό του Αγίου Αθανασίου (5ος αι. μ.Χ.).
 • Άλλες αξιόλογες περιοχές της Χαλκιδικής είναι η Ιερισσός με την διώρυγα του Ξέρξη, η Γαλάτιστα, η Γερακινή, η Κρυοπηγή, η Νέα Καλλικράτεια, ο Νέος Μαρμαράς, τα Νέα Μουδανιά με τον Πύργο του Ζωγράφου (14ος αι.), τη Νέα Όλυνθο με την Αρχαία Πόλη, τη Νέα Ποτίδεα με το Κάστρο και τη διώρυγα, τη Νέα Ρόδα, τη Νέα Σκιώνη, τη Νέα Φωκαία, το Νικήτα, την Ολυμπιάδα, την Ορμυλία, την Ουρανούπολη με το Φραγκόκαστρο και τον Πύργο του Πορφορίου (1344), το Παλιούρι, τα Πετράλωνα με το Σπήλαιο, το Πευκοχώρι, το Πόρτο Καρράς με τους ξακουστούς αμπελώνες, τα Πυργαδίκια, τον Ταξιάρχη και τον Χανιώτη.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!