Οικόπεδο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής στην περιοχή Κεντρική Μακεδονία / Χαλκιδική

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Οικόπεδο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
 • Οικόπεδο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
 • Οικόπεδο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
 • Οικόπεδο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 180.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1334
Εμβαδόν:4.000 m2
Απόσταση από θάλασσα:650m

Η Κασσάνδρα Χαλκιδικής αποτελεί ένα μέρος που ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν για τις διακοπές τους. Το αξιοσημείωτο είναι πως τα τελευταία χρόνια η επιθυμία πολλών Ελλήνων να κατοικήσουν πλέον σε μια ήρεμη περιοχή μέσα στη φύση, έχει οδηγήσει και πολλούς να δημιουργήσουν στην ευρύτερη περιοχή και αρκετές μόνιμες κατοικίες.

Στην περιοχή λοιπόν αυτή και συγκεκριμένα στο δημοτικό διαμέρισμα Φούρκας πωλείται οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο επιφανείας 4.000m2. Με έναν πλήρη φάκελο και την άμεση δυνατότητα απόκτησης νερού και ρεύματος, το οικόπεδο αυτό μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να χτίσει το προσωπικό του καταφύγιο μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Μέσα στα όρια του οικοπέδου μπορεί ο νέος ιδιοκτήτης να απολαύσει το ιδιωτικό του δάσος, το οποίο δημιουργεί ένα αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας σε όποιον κατοικεί εκεί. Επιπλέον, ο ιδιωτικός δρόμος ευνοεί τη διαμονή στο συγκεκριμένο οικόπεδο, καθώς το καθιστά προσβάσιμο, διατηρώντας παράλληλα την ιδιωτικότητα του. Η απεριόριστη θέα του ακινήτου προς τον Θερμαϊκό δημιουργεί ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για να ζήσει κανείς με την οικογένειά του.

Χαλκιδική


Ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας αλλά και ολόκληρης τις Ελλάδας. Χωρίζεται σε τρεις χερσονήσους (τα γνωστά 3 πόδια της Χαλκιδικής), την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και το Άγιο Όρος.

Συνδυάζει μοναδικές αντιθέσεις με βουνό και θάλασσα, κοσμοπολίτικη ζωή και στιγμές ηρεμίας και αποτελεί τουριστικό θέρετρο για Έλληνες και ξένους.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 
 • Πολύγυρος: Είναι η πρψτεύουσα της Χαλκιδικής και απέχει 587χλμ. από την Αθήνα και 67χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Έχει κτιστεί στους πρόποδες του Χολομώντα, ένα βουνό πλούσιο σε ορρυκτά καθώς τα μεταλλεία του είναι γνώστα από την αρχαιότητα. Επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την Παλαίπορτα. Θαυμάστε την θέα και των τριων ποδιών της Χαλκιδικής και ξεκινήστε τις εξορμήσεις σας.
 • Άφυτος: Απέχει 48χλμ. από τον Πολύγυρο και η ιστορία της ξεκινάει από το348π.Χ. Ανήκει στη χερσόνησο της Κασσανδρας. Επισκεφτείτε τον παραδοσιακό οικισμό, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου(1858), τις πηγές Βρυσίτσα και Μουδουνού και το Λαογραφικό Μουσείο. Κολυμπήστην ομώνυμη παραλία καθώς και στην κοσμοπολίτικη παραλία της Καλλιθέας, που βρίσκεται κοντά.
 • Βουρβουρού: Βρίσκεται στην ανατολική Σιθωνία, σε απόσταση 56χλμ. από τον Πολύγυρο. Θα βρείτε όμρφες μικρές παραλίες-Όρμος της Παναγίας, Καρύδι- και θα επισκεφτείτε τα μικρά νησάκια μοναδικής ομορφιάς (Διάπορος) που την περιβάλουν. Η περιοχή έχει ιδιαίτερη τουριστική κίνηση.
 • Κασσάνδρα: Είναι κτισμένη κοντά στην αρχαία πόλη Μένδη. Απέχει 72χλμ. από τον Πολύγυρο. Επισκεφτείτε τα ερείπια της Αρχαίας Μένδης και το Φάρο. Κολυμπήστε στην παραλία Ποσείδι όπου τα Πεύκα φτάνουν μέχρι την ακρογιαλιά.
 • Καλλιθέα: Απέχει 51χλμ. από τον Πολύγυρο και έχει μεγάλη τουριστική κίνηση. Εδώ βρέθηκαν τα ιερά του Διονύσου και των Νυμφών.
 • Αμουλιανή: Μικρό νησί με πλούσια βλάστηση, ερημικές παραλίες αλλά και τουριστική κίνηση. Βρίσκεται απέναντι από την Τρυπητή.
 • Συκιά-Τορώνη: Ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Χαλκιδικής, κτισμένο από τον 14ο αι. με την παραδοσιακή αγιορίρικη αρχιτεκτονική. Θα θαυμασετε τους ανεμόμυλους του19ου αι. Η Τορώνη βρίσκεται 9χλμ. νότια της Συκιάς και είχε τον έλεγχο του λιμανιού Πόρτο Κουφό. Επισκεφτείτε τον αρχαίο οικισμό στην περιοχή Κούκος(11ος αι. π.Χ.) και τον Παλαιοχριστιανικό Ναό του Αγίου Αθανασίου (5ος αι. μ.Χ.).
 • Άλλες αξιόλογες περιοχές της Χαλκιδικής είναι η Ιερισσός με την διώρυγα του Ξέρξη, η Γαλάτιστα, η Γερακινή, η Κρυοπηγή, η Νέα Καλλικράτεια, ο Νέος Μαρμαράς, τα Νέα Μουδανιά με τον Πύργο του Ζωγράφου (14ος αι.), τη Νέα Όλυνθο με την Αρχαία Πόλη, τη Νέα Ποτίδεα με το Κάστρο και τη διώρυγα, τη Νέα Ρόδα, τη Νέα Σκιώνη, τη Νέα Φωκαία, το Νικήτα, την Ολυμπιάδα, την Ορμυλία, την Ουρανούπολη με το Φραγκόκαστρο και τον Πύργο του Πορφορίου (1344), το Παλιούρι, τα Πετράλωνα με το Σπήλαιο, το Πευκοχώρι, το Πόρτο Καρράς με τους ξακουστούς αμπελώνες, τα Πυργαδίκια, τον Ταξιάρχη και τον Χανιώτη.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!