Οικόπεδο στα Χανιά στην περιοχή Κρήτη / Χανιά

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Οικόπεδο στα Χανιά
  • Οικόπεδο στα Χανιά
  • Οικόπεδο στα Χανιά
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 180.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Οικόπεδα
Κωδικός ακινήτου:DG 1578
Εμβαδόν:853 m2

Το να δημιουργήσει κανείς την προσωπική του παραθεριστική κατοικία και μάλιστα σε ένα μέρος ιδιαίτερα τουριστικό, αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς. Ο Νομός Χανίων ήταν ανέκαθεν ένα εξαιρετικά ελκυστικό μέρος για διακοπές, με πληθώρα ελλήνων και ξένων επισκεπτών να καταφθάνουν ετησίως. Τόσο το αεροδρόμιο, όσο και το λιμάνι, διευκολύνουν την πρόσβαση στο νομό, ενώ παράλληλα το οδικό δίκτυο συνδέει ολόκληρο τον νησί. 

Σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από το αεροδρόμιο των Χανίων, η Σούδα αποτελεί έναν ''παρθένο'' τόπο, με μεγάλες και μικρότερες εκτάσεις, έτοιμες να υποδεχθούν το δικό σας ακίνητο. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζουμε ένα οικόπεδο, επιφανείας 853m2, το οποίο διατίθεται προς πώληση. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα όμορφο σημείο, με άμεση πρόσβαση με τον γραφικό κολπίσκο. Η οπίσθια όψη του οικοπέδου, έχει πρόσωπο στη θάλασσα, ενώ η εμπρόσθια έχει θέα στα Λευκά Όρη. Η θέση του οικοπέδου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, με τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης να συνδέονται άμεσα, μέσω του τοπικού δικτύου. Παράλληλα, η περιοχή διαθέτει πληθώρα εμπορικών καταστημάτων και χώρων εστίασης, ώστε να εξυπηρετούνται καθημερινά οι ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών. Το οικόπεδο αυτό προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας μια όμορφης, μεγάλης κατοικίας, επιφανείας 930m2, η οποία δύναται να αποτελέσει μια παραθεριστική κατοικία, είτε ακόμη και μια μικρή τουριστική επένδυση. 

Χανιά


Αποτελούν την πρωτεύουσα του Νομού με το επιβλητικό βενετσιάνικο λιμάνι. Λόγω της γεωγραφικής της θέσης υπήρξε εμπορικό και διοικητικό κέντρο. Επισκεφτείτε την Παλιά Πόλη, τον Φάρο, το Φρούριο του Φίρκα, και τα μουσεία: Αρχαιολογικό, Ιστορικό Αρχείο Κρήτης, Ναυτικό, Λαογραφικό, Βυζαντινό και το μουσείο Λευκών Όρεων.

Η περιοχή φημίζεται για τις νόστιμες γλυκές και αλμυρές πίτες, την αλμυρή σφακιανή τούρτα με κρέατα, τους χοχλιούς τα γαλακτοκομικά και το καλό κρασί. Εδώ θαυμάσετε και τα ξακουστά κρητικά μαχαίρια

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!