Μεζονέτα στα Χανιά στην περιοχή Κρήτη / Χανιά

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
 • Μεζονέτα στα Χανιά
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 150.000,00 € 95.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1266
Κατάσταση:ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Εμβαδόν:229 m2
Όροφος:3
Υπνοδωμάτια:5
Μπάνια:3
Απόσταση από θάλασσα:500m
Parking:v
Αυτόνομη θέρμανση:v
Πόρτα ασφαλείας:v
Τζάκι:v
Κήπος:v
Πισίνα:v
Αποθήκη:v
Μπαλκόνια:v

Σε μια όμορφη περιοχή της Κρήτης, σε απόσταση μόλις 19km από την πόλη των Χανίων, τον οικισμό Καλύβες, διατίθεται κατοικία 229m2, σε οικόπεδο 380m2. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να ζήσουν σε μια περιοχή όπου η παράδοση και το νησιωτικό στυλ, συναντά τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Μέσα σε ένα περιβάλλον με πλούσια βλάστηση, τον ποταμό ''Ξυδά" να διασχίζει τον οικισμό δίπλα από το ακίνητο και τις παραλίες ''Ξυδά'' και "Μαϊστράλι" να βρίσκονται μόλις 500 μέτρα, μπορεί κανείς να βιώσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Οι αποστάσεις από το αεροδρόμιο και τα λιμάνια του Ρεθύμνου και των Χανίων, καθιστά την περιοχή ιδιαίτερα προσβάσιμη, με αποτέλεσμα να αποτελεί επιλογή επισκεπτών, καθώς και νέων ιδιοκτητών.

Η μεζονέτα που διατίθεται αναπτύσσεται σε 3 ορόφους, με διάφορα επίπεδα, με το υπερυψωμένο υπόγειο να είναι 84m2, το ισόγειο 90m2 και το τρίτο επίπεδο, του ορόφου να καταλαμβάνει 55m2. Η κατοικία βρίσκεται σε ημιτελές στάδιο, με αποτέλεσμα να μπορεί ο νέος ιδιοκτήτης να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που επιθυμεί. Η μελέτη άλλωστε του χώρου έχει γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να προβλέπονται διάφορες νόμιμες μεταβολές στο χώρο, δίχως να απαιτηθεί μεγάλο κόστος. Στην υφιστάμενη κατάσταση του ακινήτου, το υπόγειο, στο επίπεδο του κήπου, υπάρχει ένας ξενώνας, ο οποίος διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο στον κήπο. Ανεβαίνοντας μισό επίπεδο, βρίσκεται 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Στο επίπεδο αυτό βρίσκεται ακόμη ένα σύνολο βοηθητικών χώρων, με 1 αποθήκη, το λεβητοστάσιο και χώρο στάθμευσης. Ανεβαίνοντας στο ισόγειο, το οποίο βρίσκεται 1,5 μέτρο από το έδαφος, υπάρχουν οι κύριοι χώροι του ακινήτου. Πυρήνας του επιπέδου είναι το ανοιχτό και ευρύχωρο καθιστικό το οποίο αναπτύσσεται σε δύο ύψη και διαθέτει ένα όμορφο και λειτουργικό ενεργειακό τζάκι, στολίζοντας περαιτέρω το χώρο. Το καθιστικό επικοινωνεί με την ανοιχτή κουζίνα, την τραπεζαρία, αλλά και τον χώρο γραφείου που υπάρχει στον ημιώροφο. Επιπλέον, στο ισόγειο βρίσκεται 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Στον όροφο, υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, 1 ευρύχωρο, πολυτελές μπάνιο και ένας ημιυπαίθριος χώρος. Το ένα υπνοδωμάτιο, με ΒΑ προσανατολισμό διαθέτει ανεξάρτητο μπαλκόνι, από το οποίο απολαμβάνει κανείς ανεμπόδιστα τη θέα προς τη θάλασσα. Το άλλο δωμάτιο, το ΝΔ, είναι πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτοντας μάλιστα και αυτόνομη , εσωτερική γκαρνταρόμπα. Οι εξωτερικοί χώροι του ακινήτου καταλαμβάνουν 290m2, διαθέτοντας πισίνα (36m2 επιφανείας νερού), χτιστό bbq, με αποθηκευτικό χώρο και 1 θέση στάθμευσης ανοιχτού τύπου. Ο χώρος είναι στολισμένος με νησίδες πρασίνου και εναλλαγές με πλακοστρώσεις που δίνουν στο χώρο μια όμορφη εικόνα.

Να σημειωθεί, όπως αναφέραμε και παραπάνω, πως υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής του ακινήτου, μικρής ή μεγαλύτερης κλίμακας. Δύναται να πραγματοποιηθούν μεταβολές όπως η μεταφορά της κουζίνας σε άλλο σημείο και μετατροπή της σε κλειστό χώρο, η δημιουργία ενός ακόμη υπνοδωματίου στον όροφο στο χώρο του ημιυπαίθριου καθιστικού. Ακόμη, στο χώρο του υπογείου, μπορούν να γίνουν μεταβολές ώστε να δημιουργηθεί ένας ακόμη χώρος στάθμευσης, με την κατάργηση του ενός ξενώνα. Η μεγαλύτερη μεταβολή που μπορεί να πραγματοποιηθεί είναι η δημιουργία ενός ανεξάρτητου χώρου 50m2, καθώς σύμφωνα με τους όρους δόμησης, υπάρχει ένα υπόλοιπο 50m2, που μπορεί να δομηθεί.

Αυτές είναι μερικές δικές μας προτάσεις, ωστόσο οι νέοι ιδιοκτήτες, μπορείτε να προσαρμόσετε οποιαδήποτε αλλαγή στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Χανιά


Αποτελούν την πρωτεύουσα του Νομού με το επιβλητικό βενετσιάνικο λιμάνι. Λόγω της γεωγραφικής της θέσης υπήρξε εμπορικό και διοικητικό κέντρο. Επισκεφτείτε την Παλιά Πόλη, τον Φάρο, το Φρούριο του Φίρκα, και τα μουσεία: Αρχαιολογικό, Ιστορικό Αρχείο Κρήτης, Ναυτικό, Λαογραφικό, Βυζαντινό και το μουσείο Λευκών Όρεων.

Η περιοχή φημίζεται για τις νόστιμες γλυκές και αλμυρές πίτες, την αλμυρή σφακιανή τούρτα με κρέατα, τους χοχλιούς τα γαλακτοκομικά και το καλό κρασί. Εδώ θαυμάσετε και τα ξακουστά κρητικά μαχαίρια

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!