Μεζονέτα στο Χορευτό Πηλίου στην περιοχή Θεσσαλία / Χορευτό Πηλίου

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Μεζονέτα στο Χορευτό Πηλίου
  • Μεζονέτα στο Χορευτό Πηλίου
  • Μεζονέτα στο Χορευτό Πηλίου
  • Μεζονέτα στο Χορευτό Πηλίου
  • Μεζονέτα στο Χορευτό Πηλίου
  • Μεζονέτα στο Χορευτό Πηλίου
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 240.000,00 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Βίλλες και Εξοχικά
Κωδικός ακινήτου:DG 1546
Έτος κατασκευής:2005
Εμβαδόν:129 m2
Υπνοδωμάτια:2
Μπάνια:3
Απόσταση από θάλασσα:400m
Parking:ν
Αυτόνομη θέρμανση:ν
Τζάκι:ν
Κήπος:ν

Επιθυμώντας κανείς να κατοικήσει σε ένα μέρος βγαλμένο από τη μυθολογία, με τη φύση να βρίσκεται στα πόδια του, τότε το Πήλιο είναι η ιδανική επιλογή. Σε λίγη ώρα από την πόλη του Βόλου, βρίσκεται κανείς σε μέρη μοναδικά, με το βουνό, τη θάλασσα και το δάσος να δημιουργούν μια εικόνα εξαιρετική. Το Χορευτό Πηλίου, είναι μια όμορφη επιλογή για όσους θέλουν να ζουν στην ατμόσφαιρα του μυθικού αυτού βουνού, ενώ ταυτόχρονα επιθυμούν να βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα.

Στον οικισμό του Χορευτού, 40 μέτρα από τη θάλασσα, διατίθεται προς πώληση μια μεζονέτα 3 επιπέδων, η οποία καταλαμβάνει στο σύνολό της 129m2. Η κατασκευή πραγματοποιήθηκε το 2005, με στοιχεία υψίστης ποιότητας. Κάθε στοιχείο, δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλά και άνεσης για την καθημερινότητα (διπλά τζάμια, σίτες, εντοιχισμένες ντουλάπες, εξοπλισμός κουζίνας νέας τεχνολογίας κ.α.). Κάθε επίπεδο, διαθέτει από 1 μπάνιο και το τζάκι που υπάρχει στο ακίνητο αποτελεί ένα κύριο στοιχείο  για την κατοικία.  Πρόκειται για ένα ευάερο και ευήλιο ακίνητο,me θέα το γαλάζιο της θάλασσας, που σε κάνει να νιώθεις τη φύση να εισχωρεί στη ζωή σου! Βέβαια, χαρακτηριστικό στοιχείο του ακινήτου αποτελεί η σκεπή με την Πηλιορείτικη πέτρα, όπου στολίζει την κατοικία αυτή. 

Το οικόπεδο στο οποίο είναι χτισμένη η κατοικία, καταλαμβάνει επιφάνεια 205m2, δημιουργώντας έναν όμορφο κήπο, γύρω από το κτίσμα. Στον εξωτερικό χώρο, επίσης, υπάρχει ένα χτιστό bbq , αλλά και χώρος στάθμευσης. Μη χάσετε την ευκαιρία να δώσετε, λοιπόν, στον εαυτό σας την πολυτέλεια που του αρμόζει!!

Χορευτό Πηλίου


Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!