Ξενοδοχείο στα Σφακιά Κρήτης στην περιοχή Κρήτη / Χώρα Σφακιών - Φραγκοκάστελλο

Επιλέξτε άλλη περιοχήDomgreek select

Επιλέξτε περιοχή

  • Ξενοδοχείο στα Σφακιά Κρήτης
  • Ξενοδοχείο στα Σφακιά Κρήτης
  • Ξενοδοχείο στα Σφακιά Κρήτης
  • Ξενοδοχείο στα Σφακιά Κρήτης
  • Ξενοδοχείο στα Σφακιά Κρήτης
Domgreek
Τιμή ακινήτου: 320.000 €
Διαθέσιμο προς:Πώληση
Τύπος ακινήτου:Υπο κατασκευή
Κωδικός ακινήτου:DG 1391
Εμβαδόν:630 m2
Όροφος:2
Υπνοδωμάτια:12
Απόσταση από θάλασσα:100m
Parking:ν
Αποθήκη:ν
Επαγγελματική χρήση:ν

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε την προσωπική σας επένδυση στην όμορφη Χώρα των Σφακιών και συγκεκριμένα στο Φραγκοκάστελλο. Σε απόσταση μόλις 100 μέτρα από την παραλία διατίθεται προς πώληση μια ημιτελής ξενοδοχειακή μονάδα. Η Κρήτη σε όλο το εύρος της, αποτελεί τον πλέον τουριστικό προορισμό με Έλληνες και ξένους επισκέπτες να επιλέγουν κάθε χρόνο το νησί για τις διακοπές τους. Μπορείτε κι εσείς να φαντασθείτε τον εαυτό σας να δημιουργεί μια μεγάλη επένδυση στα Σφακιά, χτίζοντας το δικό σας λιθαράκι στη τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Η τουριστική μονάδα βρίσκεται στο στάδιο της τοιχοποιίας, καταλαμβάνοντας περίπου 630m2 στο σύνολό της. Το ισόγειο του συγκροτήματος αποτελείται από 4 γκαρσονιέρες σε επιφάνεια 165m2 και από τον χώρο του εστιατορίου επιφανείας 95m2. Ο πρώτος όροφος της μονάδας σε επιφάνεια 260m2, υπάρχουν 8 γκαρσονιέρες και η ταράτσα προς διαμόρφωση. Από το επίπεδο αυτό η θέα προς τον αρχαιολογικό χώρο του Κάστρου και τη θάλασσα είναι απεριόριστη, με αποτέλεσμα το ακίνητο να γίνεται ακόμη πιο δελεαστικό. Υπάρχουν επίσης, υπόγειοι αποθηκευτικοί χώροι επιφανείας 110m2. Το κτίριο εξυπηρετείται με ανελκυστήρα σε όλα του τα επίπεδα. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή, εντάσσοντας το προσωπικό σας γούστο και τις ιδέες σας, καθώς είναι μια ημιτελής κατασκευή.

Δημιουργήστε τη δική σας επένδυση στα Σφακιά και δώστε ζωή στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής!!!

Χώρα Σφακιών - Φραγκοκάστελλο


Την χαρακτηρίζει το άγριο τοπίο και η φυσική της οχύρωση γεγονός που καθιστούσε την περιοχή ημιαυτόνομη, σχεδόν σε όλες τις ιστορικές περιόδους. Η οικονομία της βασίστηκε στο εμπόριο. Επισκεφτείτε το Φρούριο Φραγγοκάστελο, την Σπηλιά του Δασκαλογιάννη, την εκκλησία της Παναγίας της Θυμιανής και την εντυπωσιακή παραλία Ορθή Άμμος.

Αν ενδιαφέρεστε για το παρόν ακίνητο, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας!