Ζάκυνθος

  • Ζάκυνθος
  • Ζάκυνθος
  • Ζάκυνθος
  • Ζάκυνθος

Βρίσκεται πολύ κοντά στις ακτές της Πελοπονήσου και επικοινωνεί με τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου. Αλλίως την λένε και «Φιόρο του Λεβάντε», το Άνθος της Ανατολης. Το λιμάνι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις πελοπονησιακές ακτές.

Αξιοθέατα και Μνημεία

 

Επισκεφτείτε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Πολιτιστικό Κέντρο, τον κινηματογράφο «Φώσκολος», τα μουσεία Μεταβυζαντινής Τέχνης και Ναυτικό, την πλατεία Αγίου Μάρκου, το ναό του Αγίου Διονύσου, το λόφο του Στράνη, το λόφο της Μπόχαλης και τις εκκλησίες του Αγίου Νικολάου του Μώλου και της Παναγίας των Αγγέλων.

Παραλίες: Αγία Τριάδα, Γαλάζιες Σπηλιές και το μαγικό Ναυάγιο.

Δοκιμάστε το παραδοσιακό κοκκινιστό κουνέλι, τα γλυκά κρεμμύδια, το μαντολάτο και το παστέλι. Προμηθευτείτε τα ζακυνθινά αρώματα: μπουγαρίνι, φιορουντέκα, και γραντούκα.

Άλλοι παραλιακοί οικισμοί και παραδοσιακά χωριά της Ζακύνθου είναι οι Αλυκές, η Αναφωνήτρια, το Αργάσι, ο ΒΑσιλικός, οι Βολιμές, το Καστρί, το Κερί-Λίμνη Κεριού, ο Λαγανάς, το Μαχαιράδο, οι Ορθονιές, ο Πλάνος’και οι Στροφάδες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν ενδιαφέρεστε για αγορά, ενοικίαση ή κατασκευή ακίνητου στην περιοχή Ζάκυνθος, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη επιλογη για εσάς.

Ακίνητα στην περιοχή Ζάκυνθος

Δείτε τα όλα →
 Μεζονέτα στην Ζάκυνθο

Μεζονέτα στην Ζάκυνθο

pinΖάκυνθος

2
2
85 m²
230.000 €
Code: DG 1385
Μονοκατοικία στην Ζάκυνθο

Μονοκατοικία στην Ζάκυνθο

pinΖάκυνθος

2
1
67 m²
100.000,00 €
Code: DG 1528
Οικόπεδο στη Ζάκυνθο

Οικόπεδο στη Ζάκυνθο

pinΖάκυνθος

2.200 m²
180.000 €
Code: DG 1323