Αντίπαρος

  • Αντίπαρος
  • Αντίπαρος
  • Αντίπαρος

Σε αντιδιαστολή με την κοσμοπολίτικη Πάρο, στη μικρή και γραφική Αντίπαρο μπορείτε να απολαύσετε στιγμές γαλήνης και ηρεμίας. Το λιμάνι είναι και το μόνο κατοικημένο μέρος του νησιού και είναι χτισμένο γύρω από το Κάστρο, από το οποίο σώζονται κάποια ερείπια.

Το Κάστρο κατοικήθηκε από τον 15ο μέχρι τον 19ο αι. Στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, βρίσκεται το Σπήλαιο της Αντίπαρου, οπού θα μαγευτείτε από τους επιβλητικούς σταλαχτίτες και σταλαγμίτες του.

Από τις ωραιότερες παραλίες της Αντίπαρου θεωρούνται ο Σιφνέικος Γιαλός, η Κάτω Ψαραλυκή και αυτές που βρίσκονται στη νησίδα Διπλό και στον οικισμό Σωρός.

Πόλο έλξης αποτελούν τα ιστορικά νησάκια Σωρός και Σαλιάγκο στα οποία θα δείτε τους τάφους της πρωτοκυκλαδίτικης περιόδου και ερείπια οικισμού της Νεολιθικής εποχής αντίστοιχα. Η Αντίπαρος φημίζεται για το καλό χταπόδι της, το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν ενδιαφέρεστε για αγορά, ενοικίαση ή κατασκευή ακίνητου στην περιοχή Αντίπαρος, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη επιλογη για εσάς.

Ακίνητα στην περιοχή Αντίπαρος

Δείτε τα όλα →
Οικόπεδο στην Αντίπαρο

Οικόπεδο στην Αντίπαρο

pinΑντίπαρος

1000 m²
95.000 €
Code: DG 1331