Ανακαινίσεις ακινήτων

Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα καινούργιο ακίνητο χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα μπορείτε να προβείτε στη διαδικασία της ανακαίνισης, η οποία σας προσφέρει μια νέα όψη τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά του ακινήτου σας. Η Domgreek, με τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς της διαμορφώνει το χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, διατηρώντας στο χώρο την καλαισθησία και την πολυτέλεια που εσείς θέλετε. 

Ανακαινίσεις ακινήτων

Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου το ακίνητο είναι επενδυτικό και επιθυμείτε τη συνεχή αξιοποίησή του, θα πρέπει να διατηρείτε την αξία του στα ύψη, προσφέροντας μια εικόνα του ακινήτου ικανή να ''σταθεί όρθια'' στην εξέλιξη της εποχής και των αναγκών της. Με λίγα λόγια, ανακαινίζουμε το χώρο σας για να διατηρήσουμε την υπεραξία του. Το γραφείο μας, είναι δίπλα σας για να διατηρήσουμε μαζί την πολυτέλεια που αρμόζει στο ακίνητό σας!!!

Τα στάδια της ανακάινισης

Είτε πρόκειται για μετατροπές μικρής κλίμακας είτε για ριζική ανακαίνιση, μια επικοινωνία με το γραφείο μας, οι συνεργάτες της Domgreek θα επισκεφθούν το χώρο σας και σε συνεργασία με εσάς θα σας προτείνουν λύσεις για την μετατροπή της οικίας, του καταστήματος, του γραφείου σας. Η αυτοψία του χώρου και ο σχεδιασμός των μετατροπών αποτελούν το πρώτο στάδιο της ανακαίνισης.

Αφού επιλέξετε τις λύσεις που επιθυμείτε, οι μηχανικοί της Domgreek, σας παρουσιάζουν τα σχέδια και την προσφορά τους, προκειμένου να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει στις οικονομικές σας δυνατότητες. Η παρουσίαση της πρότασής μας πραγματοποιείται με τη βοήθεια σχεδίων, αλλά και φωτορεαλιστικής απεικόνισης, ώστε να μπορέσει ο πελάτης να έχει σαφή εικόνα του αποτελέσματος. Μετά την επίτευξη συμφωνίας για το σχέδιο που θα ακολουθηθεί, ορίζεται το χρονοδιάγραμμα των εργασίων, το οποίο καθορίζεται ανάλογα με το βαθμό επέμβασης στο ακίνητο, ολοκληρώνοντας το επόμενο στάδιο αυτής της διαδικασίας.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν επιλέγονται σύμφωνα με τις εξειδικευμένες γνώσεις των συνεργατών της Domgreek, σε απόλυτη συνεννόηση με τους πελάτες της. Στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει το γούστο σας, επομένως στο στάδιο αυτό της ανακαίνισης, το γραφείο μας σας προτείνει το σύνολο των υλικών που αρμόζουν στο ακίνητο σας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Μετά την επιλογή των υλικών ξεκινά η διαδικασία της ανακαίνισης, με τους συνεργάτες της Domgreek να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το χώρο των εργασιών, επιβλέποντας την πρόοδο τους και λύνοντας οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό.

Η ολοκλήρωση της ανακαίνισης πραγματοποιείται αφού ο πελάτης ελέγξει το αποτέλεσμα και διαπιστώσει πως τα πάντα έγιναν σύμφωνα με το σχεδιασμό που είχε συμφωνηθεί στο πρωταρχικό στάδιο.

Η Domgreek ανακαινίζει το χώρο σας

Η ανακαίνιση ενός χώρου αποτελεί μια διαδικασία όπου μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα εάν δεν έχει σχεδιαστεί από την αρχή με προσοχή. Για το λόγο αυτό απαιτείται η άμεση παρέμβαση εξειδικευμένων επαγγελματιών για την άμεση και ορθή διαμόρφωση της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η Domgreek μπορεί να είναι κοντά σας σε οποιαδήποτε προσπάθεια μετατροπής του χώρου σας, με την καθοδήγηση έμπειρων τεχνικών από εξειδικευμένους πολιτικούς μηχανικούς να δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον στο χώρο σας.

Το έμπειρο τμήμα μηχανικών της Domgreek αποτελείται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγους και τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων και είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες ανακαίνισης με τα πλέον σύγχρονα τεχνικά μέσα. Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση των μηχανικών και των τεχνικών (όλων των κατηγοριών) μας για ζητήματα κατασκευαστικού κλάδου, μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε εντός των αναγκών της αγοράς και να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε επιθυμία έχετε!!! Η φερεγγυότητα και η ταχύτητα είναι βασικοί γνώμονες του γραφείου μας, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται η όποια διαδικασία ανακαίνισης στα συμφωνηθέντα χρονικά περιθώρια και με τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

Η Domgreek αναλαμβάνει αρχικά όλα τα στάδια που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη ανακαίνιση του ακινήτου σας. Συγκεκριμένα πραγματοποιείται:

  • Επίσκεψη στο χώρο σας και αποτύπωση αυτού
  • Σχεδιασμός της διαμόρφωσης των χώρων και απεικόνιση αυτών σε σχέδια και φωτορεαλιστικές εικόνες
  • Κοστολόγηση του έργου
  • Οργάνωση των εργασιών και επιλογή των υλικών
  • Επίβλεψη των εργασιών και παράδοση του έργου εντός χρονοδιαγράμματος.

Στο πλαίσιο των εργασιών που αναλαμβάνει το γραφείο μας, αναφέρουμε πως είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε μετατροπή εσωστερικού και εξωτερικού χώρου του ακινήτου σας.

   • Κατεδάφιση τμημάτων της τοιχοποιίας σε περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο και τοποθέτηση νέων χωρισμάτων (με γυψοσανίδα).
   • Μετατροπή/ αντικατάσταση σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
   • Μετατροπή/ αντικατάσταση/ συντήρηση δαπέδων.
   • Μονώσεις παντός τύπου.
   • Ελαιοχρωματισμοί.
   • Αντικατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων (αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας κλπ).
   • Ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου (συμπεριλαμβανομένων και των ξυλουργικών εργασιών και της αντικατάστασης των ειδών υγιεινής).
   • Τοποθέτηση/ ανακαίνιση τζακιού.
   • Διακόσμηση εσωτερικού χώρου.
   • Αρχιτεκτονική τοπίου/ διαμόρφωση εξωτερικού περιβάλλοντος (κήπος).
   • Ανακαίνιση εξωτερικής όψης του κτιρίου.
   • Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.

Η ενεργειακή απόδοση των κτιρίων ολοένα και περισσότερο απασχολεί τον κατασκευαστικό κλάδο και τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Το γραφείο μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται για να μετατραπεί το ακίνητό σας σε ένα κτίριο μικρής ενεργειακής κατανάλωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις η ανακαίνιση απαιτεί ειδική έκδοση πολεοδομικής αδείας. Η Domgreek αναλαμβάνει τη διαδικασία αυτή ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν ενδιαφέρεστε για Ανακαινίσεις ακινήτων, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη επιλογη για εσάς.