Κατασκευή ακινήτου

Οι επενδύσεις στην Ελλάδα σε ακίνητα, ολοένα και αυξάνονται με την αγοραπωλησία κατοικιών και επαγγελματικών χώρων να βρίσκεται στο επίκεντρο καθημερινών συζητήσεων. Αναζητώντας ακίνητο, μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, όμως κανένα δε θα αποτυπώνει το χαρακτήρα και το γούστο σας. Γιατί επομένως να αγοράσετε ένα έτοιμο ακίνητο και να μην κατασκευάσετε εσείς το δικό σας μοναδικό ακίνητο;

Κατασκευή ακινήτου

Η σημασία της τιμής - Τα πλεονεκτήματα της κατασκευής

Η επιλογή του να αγοράσετε ένα οικόπεδο και σε αυτό να κατασκευάσετε το ακίνητό σας, διαφαίνεται ιδιαίτερα συμφέρουσα τόσο για οικονομικούς όσο και για ποιοτικούς λόγους. Αποφασίζοντας την αγορά ενός οικοπέδου ή ενός ακινήτου το οποίο βρίσκεται ακόμη σε στάδιο σχεδιασμού από τον κατασκευαστή, επιτρέπει σε εσάς να έχετε ένα ακίνητο αρχικά που θα ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Επιλέγετε τη διαμόρφωση των χώρων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα αποτυπώνουν στο χώρο την πολυτέλεια που εσείς επιθυμείτε. Δε χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς σε κάτι που δε θα σας αρέσει (όπως ίσως να χρειαζόταν να γίνει σε ένα ετοιμοπαράδοτο ακίνητο) διότι θα πραγματοποιηθούν όλα σύμφωνα με τη δική σας γνώμη.

Επιπλέον, η αγορά ενός ακινήτου από κατασκευαστή υπό ανέγερση, είναι η πλέον συμφέρουσα και από οικονομικής άποψης. Αγοράζοντας ένα ακίνητο έτοιμο προς χρήση είναι σαφές πως η αξία του είναι αυξημένη σε σχέση με κάποιο αντίστοιχο υπό ανέγερση, έτσι το κόστος κτήσης του ακινήτου σας κατά τη δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά χαμηλότερο. Επιπλέον, ο αγοραστής δεν επιβαρύνεται με υψηλό φόρο για το ακίνητό του καθώς δεν επιβάλλεται σε αυτόν φόρος μεταβίβασης για το κτίριο (καθώς έχει αποδοθεί αρκετά μικρότερος φόρος κατά την κτήση του οικοπέδου). Επιπλέον, δεν απαιτείται από τον αγοραστή η εφάπαξ καταβολή του κόστους, καθώς δίνεται η δυνατότητα σε αυτόν η αποπληρωμή σε δόσεις κατά την ολοκλήρωση κάθε σταδίου κατασκευής.

Η Domgreek στην κατασκευή

Η έκταση της Ελλάδος και η γεωγραφική της θέση και μορφολογία, έχουν ευνοήσει την ύπαρξη πολλών εκτάσεων κατάλληλων προς οικοδόμηση, γεγονός που σας βοηθά να εντοπίσετε το οικόπεδο που επιθυμείτε, στην περιοχή και θέση που προτιμάτε. Στην Ελλάδα είτε θέλετε θέα βουνό, είτε θάλασσα μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και η Domgreek είναι δίπλα σας για να εντοπίσουμε μαζί τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας ώστε να αποκτήσετε τον κατάλληλο χώρο κατασκευής του ακινήτου σας.

Η έμπειρη ομάδα μηχανικών (πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι, αρχιτέκτονες) της Domgreek είναι δίπλα σας για να στεγάσει το όνειρό σας, αναλαμβάνοντας την ανέγερση της κατοικίας, του γραφείου, του καταστήματος, του εξοχικού σας, αλλά και έργων μεγαλύτερης κλίμακας όπως ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και επαγγελματικών κτιρίων. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων του γραφείου μας αναλαμβάνουν όλα τα στάδια για το σχεδιασμό και την ανέγερση του ακινήτου σας με γνώμονα την ποιότητα, το χρόνο και το κόστος, καθώς η Domgreek γνωρίζει καλά πως η πολυτέλεια δεν κοστίζει, αλλά αξίζει στον καθένα!!!

Η Domgreek αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό του ακινήτου σας και σε συνεννόηση με εσάς, προτείνει το τελικό σχέδιο διαμόρφωσης των χώρων, μέσω επαγγελματικών σχεδίων. Το τμήμα μηχανικών του γραφείου μας, αφού κατανοήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, σας παρουσιάζει τα σχέδια διαμόρφωσης των χώρων του ακινήτου σας με τη χρήση λεπτομερών σχεδίων (αρχιτεκτονικών, τοπογραφικών, μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κλπ). Η Domgreek, παρέχει σε εσάς και φωτορεαλιστική (3d) απεικόνιση του χώρου, προκειμένου να αποκτήσετε σαφή εικόνα των διαφόρων σχεδιαστικών λεπτομερειών σε κάθε στάδιο κατασκευής, ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα των εργασιών και του αποτελέσματος του υπο κατασκευή ακινήτου σας.

Έτσι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε οποιαδήποτε διόρθωση ή μετατροπή επιθυμείτε, προσαρμόζοντας τα σχέδια στο γούστο και τις ανάγκες σας (ακόμη και αν διαμένετε στο εξωτερικό). Κατά την παρουσίαση των σχεδίων από το γραφείο μας, καθορίζεται και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών καθώς και ο οικονομικός προϋπολογισμός ολόκληρου του έργου, ούτως ώστε να γνωρίζεται από την αρχή με ακρίβεια και χωρίς κρυφές χρεώσεις το κόστος αποπεράτωσης του έργου.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει επίσης, οποιαδήποτε πολεοδομική εκκρεμότητα απαιτείται για τη διασφάλιση της νομιμότητας της κατασκευής και την ορθολογική έκδοση της οικοδομικής αδείας του ακινήτου σας. Επίσης, η ομάδα του τεχνικού μας τμήματος αναλαμβάνει για εσάς ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατασκευής του ακινήτου σας, πραγματοποιώντας και όλες τις απαραίτητες συνδέσεις με τις εταιρείες κοινής ωφέλειας (ΔΕΔΔΗΕ, εταιρείες παροχής ύδρευσης και αποχέτευσης, ακόμη επαφή με τηλεφωνική εταιρεία) προκειμένου να σας παραδώσουμε ένα ακίνητο έτοιμο για χρήση δίχως εσείς να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε γραφειοκρατία.

Υπηρεσίες πολυτελείας

Η Domgreek προσδίδει την πολυτέλεια που αρμόζει στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα υλικών και τεχνικών διαδικασιών προκειμένου να αποκτήσετε το ακίνητο των ονείρων σας, με το βέλτιστο για εσάς κόστος. Φροντίζουμε για εσάς τόσο κατά το στάδιο της κατασκευής όσο και για το μέλλον, χρησιμοποιώντας οικολογικά υλικά, τα οποία προσφέρουν πληθώρα πλεονεκτημάτων στο ακίνητό σας αλλά και στο περιβάλλον. Μπορούμε να επιτύχουμε τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης του ακινήτου σας έως και 50% σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κτίριο.

Η εξωτερική όψη ενός ακινήτου είναι εξίσου σημαντική με την εσωτεριή του διαμόρφωση, επομένως, η αρχιτεκτονική τοπίου είναι μια ακόμη από τις υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας, ώστε να προσφέρει σε εσάς ένα όμορφο περιβάλλον διαμονής. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα όπου το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου έχουμε ηλιοφάνεια, είναι εύλογο να επιθυμείτε να περνάτε πολύ χρόνο στον κήπο της κατοικίας σας. Η διαμόρφωση του κήπου πραγματοποιείται με ολοκληρωμένα σχέδια και με επαγγελματισμό από το τεχνικό τμήμα της Domgreek.

Το μεγάλο μήκος ακτογραμμής της Ελλάδας μας επιτρέπει να βρισκόμαστε πάντα κοντά στη θάλασσα, ωστόσω, ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να κολυμπά στο χώρο του, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί; Στο σημείο αυτό είναι κοντά σας για ακόμη μια φορά η κατασκευαστική ομάδα της Domgreek, με τη μελέτη του χώρου σας και την κατασκευή πισίνας, προσφέροντας στιγμές απόλαυσης και χαράς σε εσάς και την οικογένειά σας. Τα σχήματα, η ποιότητα και το μέγεθος της πισίνας είναι πολλά, όμως με τη βοήθεια της τεχνικής ομάδας του γραφείου μας βρίσκετε το κατάλληλο μοντέλο που ταιριάζει σε εσάς.

Τέλος, σημαντικός παράγοντας για τη Domgreek, είναι η ασφάλεια. Το γραφείο μας παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία προς τους πελάτες της, έχοντας προνοήσει για την ασφάλεια, τόσο του κτιρίου, όσο και των συνεργατών της. Κατά το χρονικό διάστημα, λοιπόν, όπου πραγματοποιείται η κατασκευή του ακινήτου σας (με μέσο όρο χρόνου αποπεράτωσης το ένα έτος), η Domgreek προσφέρει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (πυρκαγιά, εργατικό ατύχημα, πλημμύρες κλπ) σε συνεργασία με τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση προς εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να στεγάσουμε τα όνειρά σας με την πολυτέλεια που σας αρμόζει!!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν ενδιαφέρεστε για Κατασκευή ακινήτου, επικοινώνηστε τώρα μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη επιλογη για εσάς.

Χρήσιμες πληροφορίες